De overheid heeft besloten dat evenementen tot 1 september niet doorgaan. Dit betekent dat ook in MartiniPlaza evenementen komen te vervallen of worden verplaatst. Lees meer

Bekijk de mogelijkheden

Op zoek naar een (vergader)locatie in Groningen met mogelijkheden? MartiniPlaza heeft de ruimte!

Vergadering? Cursus? Bijeenkomst? Zakelijke lunch of diner? MartiniPlaza Groningen heeft haar multifunctionele ruimtes, restaurant Inspirations en keuken voorbereid voor uw meeting & events op gepaste afstand. Zo gaan we van intelligente lockdown naar bescheiden meeting & events. We kunnen niet wachten om u weer te ontvangen.

We hebben de ruimte!

Bent u op zoek naar een locatie voor meer dan 30 of 100 personen?  MartiniPlaza beschikt over meerdere locaties in het pand met gescheiden in- en uitgangen. Bent u benieuwd of uw bijeenkomst (op gepaste afstand) kan plaatsvinden bij MartiniPlaza? Neem dan contact met ons op via 050 5222 620 of sales@martiniplaza.nl. We denken graag met u mee.

Veilig samenkomen

MartiniPlaza volgt de richtlijnen van het RIVM. Er zijn de nodige maatregelen getroffen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Op deze manier kan uw bijeenkomst veilig bij MartiniPlaza plaatsvinden. De Hygiënemanager coördineert en bewaakt de hygiëne voorafgaand, tijdens en na (uw) bijeenkomst in Martiniplaza.