10 jaar Noordpool Orkest

Orkerstconcert

Op Kerstavond viert het Noordpool Orkest haar 10-jarig bestaan met een concert in MartiniPlaza.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
dinsdag 24-12-2019 20:00 uur € 25,00 - € 32,50 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

Het Noordpool Orkest bestaat uit een bigband met strijkers en houtblazers: tweeënveertig professionele musici spelen jazz, rock, hiphop, funk, drum’n bass, kleinkunst, chanson, blues en nog uit te vinden genres. Het orkest heeft inmiddels een geweldige staat van dienst en speelde eerder met o.a. Ed Kowalczyk, Waylon, Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Douwe Bob en Fresku.

Ga mee op deze trip down memorylane van de mooiste muziek, de rijkste composities, de bijzondere momenten en de artiesten die het Noordpool Orkest omarmen. Het wordt een avond voor de hele familie. Toegankelijk en met een breed repertoire. Vooraf kun je genieten van een heerlijk samengesteld menu in ons restaurant.

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we voor jou een speciale schotel samengesteld. Klik hier om de schotel te reserveren. Liever à la carte dineren? Klik hier om à la carte te reserveren.

Orkerstconcert Theaterschotel
Runderstoofschotel | Paprika, ui, courgette en krielaardappel | Tuinkruidenpuree | Krokantje van tomaat | Stoofpeertje in rode wijn | Frisse salade