De overheid heeft besloten dat evenementen tot 1 september niet doorgaan. Dit betekent dat ook in MartiniPlaza evenementen komen te vervallen of worden verplaatst. Lees meer
Beurs
Archief

112GroningenDag

De tweede editie

Tijdens de 112GroningenDag laten we de burger actief kennis maken met hulpdiensten, over hun werk en taak bij een calamiteit en hulpverlening. En belangrijker, de burger vooral te informeren over preventie en voorkomen van calamiteiten. Natuurlijk is het ook een hele plezierige, interessante dag voor jong en oud.

De gehele dag zijn er spectaculaire demonstraties en de hulpverleners geven het publiek uitleg over hun werk. Ook is er een markt met informatie over brand- en inbraak preventie, voorkomen van blikseminslag, BHV, reanimatie en meer. Hoofdsponsor van deze dag is Bestrating.nl.

Aan deze dag werken diverse hulpverleningsinstanties mee zoals de politie, Veiligheidsregio Groningen, Ambulancezorg, Bosbrandweer, Defensie en Justitie. Drie grote hallen en het buitenterrein zijn beschikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Datum en aanvang

Zaterdag 16 juni 2018, 10:00 - 17:00 uur

Entree

Tot 4 jaar gratis
5 tot 16 jaar € 2,00
Vanaf 17 jaar € 3,00

Meer informatie is te vinden op de website van 112Groningen.

Praktische informatie over openbaar vervoer en parkeren is hier te vinden.

Archief