De overheid heeft besloten dat evenementen tot 1 september niet doorgaan. Dit betekent dat ook in MartiniPlaza evenementen komen te vervallen of worden verplaatst. Lees meer
Muziek
Archief

25 Years Charly Lownoise & Mental Theo

Na het overweldigende succes van de uitverkochte 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo shows in de Ziggo Dome, reist Guilty Pleasure Festival dit keer af naar Groningen. De jubileumshow van de happy hardcore helden zorgt voor een knaller van een 90’s avond gevuld met 25 jaar aan hits.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Het belooft een speciale avond te worden aangezien dit de eerste Groningse show is van het duo sinds begin jaren 90! Vrijdag 29 november wordt MartiniPlaza omgetoverd tot een waar 90’s paradijs met support acts als 2 Brothers on the 4th Floor, DJ Jean, Darkraver en een paar Mystery Guests die niet vies zijn van een feestje. Verwacht een avond vol verrassingen, nostalgie ten top, een overdaad aan confetti, maar vooral een ode aan het zilveren huwelijk van deze twee party-vedettes.

Wonderful Days 

Het is bijna 25 jaar geleden dat de happy hardcore hit ‘Wonderful Days’ van Charly Lownoise & Mental Theo bovenaan de hitlijsten stond. In 1994 startte het muzikale avontuur voor Charly Lownoise & Mental Theo met de hit single ‘Live at London’. De mega kraker ‘Wonderful Days’ volgde toen snel op – en is per toeval ontstaan toen Mental Theo het nummer ‘Help (Get Me Some Help)’ van Tony Ronald op 45 toeren in plaats van 33 op de platenspeler afspeelde. ‘Wonderful Days’ werd dan ook dé happy hardcore track van de jaren negentig. De hits ‘Together in Wonderland’, ‘Stars’, ‘Your Smile’, ‘Fantasy World’, ‘Hardcore Feelings’ en ‘Streetkids’ volgden elkaar in moordend tempo op.

Archief