Muziek Concert
Archief

A Christmas Carol Concert

Het is inmiddels een traditie geworden. In de aanloop naar de feestdagen genieten jaarlijks tienduizenden mensen van de befaamde kerstconcerten. Een groot symfonisch orkest en een koor – samen meer dan 100 musici - vertolken onder leiding van dirigent Raymond Janssen de grootste kerstklassiekers aller tijden.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Onder meer Avé Maria, The Little Drummer Boy en Hallelujah brengen het publiek in vervoering. Dit jaar krijgt de voorstelling als titel ‘A Christmas Carol Concert’ mee en is spectaculairder dan ooit. Niet alleen de muziek is adembenemend. Dat geldt ook voor de speciale effecten die aan de concerten worden toegevoegd. Laat u betoveren door de magie van kerst en geniet samen met uw familie van ‘A Christmas Carol Concert’. 

Ontsnap voor even aan de dagelijkse realiteit en duik in een wereld vol sprookjesachtige muziek die door Europese top musici wordt vertolkt. De kerstconcerten – die dit jaar de titel ‘A Christmas Carol Concert’ hebben meegekregen – zorgen al jaren voor volle zalen door heel Nederland. Tijdens de concerten in Den Haag en Groningen is de Nederlandse musicalster Bert Simhoffer uw gastheer. Hij is bekend van rollen in onder meer The Christmas Show in de Ziggo Dome, Mary Poppins en Aspects of Love. Op charmante wijze en deels zingend presenteert hij dit jaar ‘A Christmas Carol Concert’. 

Archief