A tribute to Elton John

The Rocket Man door Jimmy Love en live band

Een tribute aan de multi-Grammy Award-winnaar, muzikale legende en wereldster, Sir Elton John. Een avond genieten van vocale- en piano-hoogstandjes, flamboyante kostuums en een duizelingwekkende lichtshow, uitgevoerd door een uitzonderlijk goede band met backing vocals.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
vrijdag 21-02-2020 20:00 uur € 35,20 bestel
bestel

Inclusief garderobe & pauzedrankje

The Rocket Man is uitgeroepen tot een van de beste tributes, waarin Elton John's meest bekende hits ten gehore worden gebracht, maar ook mooie en grappige anekdotes worden verteld.

De tribute wordt muzikaal ingevuld door Jimmy Love. Jimmy's authentieke weergave van Sir Elton John is het resultaat van meer dan 25 jaar hard werken in de entertainmentindustrie. Sinds 1993 wordt hij al gerespecteerd als een bijzondere zanger, maar al snel werd hij ook beschouwd als een van de beste impersonators ter wereld. Jimmy was een vast cast-lid van de Legends multi-tribute show in Blackpool en vervolmaakte daar zijn rol van Sir Elton.

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we voor jou een speciale Elton John theaterschotel samengesteld. Reserveer meteen tijdens het bestellen van je kaarten (17,50). Tijdens het bestellen van je kaarten of via deze pagina is ook à la carte reserveren mogelijk. 

Elton John theaterschotel
Runderrollade | Saus espagnole met cranberries | Witlofschoteltje | Frisse salade