Theatercollege
Archief

Aan tafel met je schoonmoeder

Een humorvolle theatrale lezing over misverstanden met o.a. je schoonmoeder

Een lezing in kerstsferen met een schoonmoeder in de hoofdrol, kan dat eigenlijk wel? Wat doen we deze kerst met (schoon-)moeder en hoe vertellen we het haar? Als het hierop aankomt kennen we grofweg twee soorten mensen. Zij die met de deur in huis vallen, en zij die er gezellig onduidelijk omheen draaien. Maar het kan anders!

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten
De voorstelling vindt plaats in de Springerzaal.

Jeroen Stek en Ton Kemp laten zien hoe, met kennis uit onderzoek aan de universiteit van Harvard, de ‘schoonmoedertechniek’ veel misverstanden voorkomt. Families bloeien op, het wordt nog gezelliger… of toch niet?Pure psychologische kennis gepassioneerd gebracht met veel humor. Dus: aan tafel met je schoonmoeder!

Jeroen Stek is oprichter van Mens² Productions. Samen met onder andere Ton Kemp wordt psychologische kennis op theatrale wijze toegankelijk gemaakt. Met veel humor en verbeelding worden de laatste wetenschappelijke inzichten over de psychologie van de mens en zijn relaties uitvergroot. Preventie in optima forma; ‘want voorkomen is beter dan genezen!’ Een mooie voorbereiding op de kerst dus!