ABBA Gold

The Concertshow

Een echte must-see ABBA tribute!

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
vrijdag 17-04-2020 20:00 uur € 28,00 - € 51,00 bestel
bestel

Inclusief servicekosten

ABBA Gold - the Concert Show is een spectaculaire show met alle onvergetelijke songs van ABBA: Agnetha, Annifrid, Benny and Bjorn samen. Deze avond belooft een muzikaal feest te worden, de titel past perfect: Having the time of your life.

Het concert van deze groep heeft in de Parijse Olympia een enorme indruk gemaakt: ABBA verkoos deze show boven vele anderen voor een tour langs de Europese theaters. De producent heeft in overleg met de ABBA leden de arrangementen zodanig aangevuld dat de prachtige ABBA muziek nog voller en kleurrijker klinkt dan voorheen. De show wordt aangevuld met een aantal unplugged uitvoeringen van enkele nummers. De opname van ABBA GOLD werd door Universal - de eigenaar van de ABBA rechten - wereldwijd uitgebracht op DVD.

De voorstelling heeft een prachtige video- én lichtshow. Na succesvolle optredens in meer dan twintig landen is het duidelijk: het ABBA gevoel is wereldwijd still alive! Daarbij mag Groningen natuurlijk niet ontbreken.

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we voor jou een speciale ABBA Gold theaterschotel samengesteld. Reserveer meteen tijdens het bestellen van je kaarten (17,50). Tijdens het bestellen van je kaarten of via deze pagina is ook à la carte reserveren mogelijk. 

ABBA Gold theaterschotel
Gebakken zalmfilet | Geroosterde venkel, courgette en paprika | Aardappelgratin | Yoghurt/dillesaus | Frisse salade