ABBA Gold

The Concertshow

ABBA Gold - the Concert Show is een spectaculaire show met alle onvergetelijke songs van ABBA: Agnetha, Annifrid, Benny and Bjorn samen. Deze avond belooft een muzikaal feest te worden, de titel past perfect: Having the time of your life.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
woensdag 06-10-2021 20:00 uur € 15,10 - € 51,00 bestel
bestel

Inclusief servicekosten

Wij hanteren een maximum van 4 tickets per bestelling wegens de coronamaatregelen. Meer dan 4 tickets? Verdeel uw tickets dan over twee of meer boekingen.

Let op: deze voorstelling is verplaatst 
In verband met de COVID-19 maatregelen heeft deze show niet plaats kunnen vinden op 17 april 2020. De nieuwe datum voor deze voorstelling was 2 juni 2021, nu wordt het nogmaals verplaatst naar 6 oktober 2021. Kaartkopers hebben per mail bericht gehad over deze nieuwe datum. 

Een echte must-see ABBA tribute! 

Het concert van deze groep heeft in de Parijse Olympia een enorme indruk gemaakt: ABBA verkoos deze show boven vele anderen voor een tour langs de Europese theaters. De producent heeft in overleg met de ABBA leden de arrangementen zodanig aangevuld dat de prachtige ABBA muziek nog voller en kleurrijker klinkt dan voorheen. De show wordt aangevuld met een aantal unplugged uitvoeringen van enkele nummers. De opname van ABBA GOLD werd door Universal - de eigenaar van de ABBA rechten - wereldwijd uitgebracht op DVD.

De voorstelling heeft een prachtige video- én lichtshow. Na succesvolle optredens in meer dan twintig landen is het duidelijk: het ABBA gevoel is wereldwijd still alive! Daarbij mag Groningen natuurlijk niet ontbreken.

Een complete avond uit

Maak uw avond compleet met een van onderstaande opties. Vanaf 17.00 uur is ons restaurant Inspirations geopend. Bestellen en/of reserveren kan hieronder of tijdens het bestellen van uw kaarten.

ABBA Gold theaterschotel (€ 17,50 p.p.)

Gebakken zalmfilet | Geroosterde venkel, courgette en paprika | Aardappelgratin | Yoghurt/dillesaus | Frisse salade

À la carte dineren

Ontspannen dineren in Restaurant Inspirations.

Ontvangst- pauze- en/of nagenieten arrangement (€ 12,50)

Met een arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar op het door u gereserveerde moment.

Theater businessarrangement

Met een Theater businessarrangement trakteert u uw medewerkers, klanten of relaties met een compleet avondje uit!