Muziek Concert

ABBA Gold

The Concert Show

In deze spectaculaire show komen alle onvergetelijke songs van de Agnetha, Anni-Frid, Benny en Björn samen. Met toestemming van de originele ABBA leden, laten speciaal geselecteerde musici en zangers alle beroemde songs aan bod komen waaronder Waterloo, Fernando, Voulez vous en Super Trouper.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zondag 04-11-2018 20:00 uur € 28,00 - € 51,00 bestel
bestel

Inclusief servicekosten

Het concert van deze groep heeft in de Parijse Olympia een enorme indruk gemaakt: ABBA verkoos deze show boven vele anderen voor een tour langs de Europese theaters. De producent heeft in overleg met de ABBA leden de arrangementen zodanig aangevuld dat de prachtige ABBA muziek nog voller en kleurrijker klinkt dan voorheen. De show wordt aangevuld met een aantal unplugged uitvoeringen van enkele nummers. De opname van ABBA GOLD werd door Universal - de eigenaar van de ABBA rechten - wereldwijd uitgebracht op DVD.

De voorstelling heeft een prachtige video- én lichtshow. Na succesvolle optredens in meer dan twintig landen is het duidelijk: het ABBA gevoel is wereldwijd still alive! Daarbij mag Groningen natuurlijk niet ontbreken. 

Om alvast in de stemming te komen