Alex Klaasen Revue - Snowponies

Een 'Merrie' Christmas

Met Alex Klassen, Daniel Cornelissen, Lucas Schilperpoort, Renée de Gruijl, Myrthe van der Vuurst en Pepijn van den Berg

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
donderdag 18-11-2021 19:00 uur € 32,80 - € 32,80 bestel
bestel
donderdag 18-11-2021 21:30 uur € 32,80 - € 32,80 bestel
bestel

Exclusief servicekosten, geen pauze

De Alex Klaasen Revue keert deze winter terug in de theaters met een 'Special Edition' van zijn succesvolle voorstellingen Showponies 1 en 2, getiteld Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas. Deze exclusieve kerstshow is hét medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen. Want zoals we van Alex gewend zijn, zit ook deze show weer vol met hilarische sketches en muzikale hoogtepunten, maar dan nu helemaal in de kerstsfeer. Zoals; drie koningen die verdacht veel lijken op de Toppers, een clubje 'woke' kerstelfen, een battle tussen de os en de ezel in The Voice of Bethlehem, een vloggende kerstengel, de Limburgse Mariah Carey en een echte Duitse kerstmarkt.

Ook deelt Alex deze avond kerstpakketten uit aan het publiek, kookt hij een kerstdiner van 8-gangen voor de hele zaal en presenteert hij zijn gloednieuwe kerst CD Santa Klaasen, met daarop de nu al klassieke kersthits Oh ragoutbakje, Witte kerst m'n reet en Rendier Rendang.

Dus doe jezelf, je familie en je vrienden een plezier en have yourself a 'Merrie' Christmas bij De Alex Klaasen Revue - Snowponies, het leukste kerstuitje van het jaar.


Pers over Showponies 2

Dagblad van het Noorden ⭐⭐⭐⭐⭐
'‘Dwars, strak, hartverscheurend, ongegeneerd uitbundig en verpletterend.’' 

NRC ⭐⭐⭐⭐⭐
‘'Goed geënsceneerd spektakel, alles loopt soepel, de muzikale arrangementen prikkelen, er is geen detail over het hoofd gezien.’'

1 huishouden per reservering| Bij 1 reservering gaat MartiniPlaza uit van 1 huishouden. Bestaat uw gezelschap uit meerdere huishoudens? Dan dient u per huishouden een aparte reservering te maken. Op deze manier kan MartiniPlaza de 1,5 meter regels hanteren en kunt u MartiniPlaza veilig bezoeken.

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een borrel arrangement. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces.

Ontvangst- en/of nagenieten arrangement (€ 12,50)

Met een arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar op het door u gereserveerde moment.