Muziek
Archief

Alle 50 Goud (RTV Noord)

Op 31 december 2018 wordt Alle 50 Goud voor de eenentwintigste keer bij RTV Noord uitgezonden, vanuit MartiniPlaza. In deze lijst staan de vijftig beste liedjes in het Nederlands, het Gronings of een andere streektaal volgens de luisteraars, kijkers en online bezoekers van RTV Noord.

Op maandag 31 december tussen 12.00 en 18.00 uur komt de live-uitzending van Alle 50 Goud live vanuit Theatercafé Chez Jacques. Iedereen is welkom om de uitzending bij te wonen. Kom ook naar MartiniPlaza op Oudejaarsdag, ontmoet vele Groninger artiesten en geniet van livemuziek en de geur van oliebollen. Heb je specifieke vragen over de uitzending? Stuur dan een mailtje naar producent Selma Veltens via sveltens@rtvnoord.nl.

Stemmen op Alle 50 Goud 2018 kan vanaf vrijdag 7 december 2018 

Invulinstructie (vanaf 7 december): 

  • Typ in het zoekveld een gedeelte van de naam van de artiest of titel die je zoekt. Zet een vinkje bij het liedje van je keuze. Herhaal deze stap tot je vijf liedjes hebt gekozen (minimaal 1 liedje en maximaal 5 liedjes). 
  • Heb je je favoriete liedjes geselecteerd? Zet er dan eventueel in de toelichting nog bij waarom dat liedje favoriet is. 
  • Vul daarna je naam, telefoonnummer en mailadres in. 
  • Staat een liedje niet in de lijst? Vul hem dan in bij Vrije keuze. 
  • Als je alles hebt ingevuld klik je op Versturen. 

www.rtvnoord.nl/alle50goud

Archief