Show Familie
Archief

André Kuipers en Sander Koenen

Space Academy Live, een buitenaards avontuur

Na een succesvolle reeks van meer dan tweehonderd theatercolleges komt André Kuipers opnieuw naar de theaters met deze splinternieuwe ruimtevaartshow voor jong en oud. Ga mee op ontdekkingsreis!

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten & garderobe

Voor deze voorstelling kunnen studenten gebruik maken van 50% last-minute studentenkorting. Kijk op deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

Zet je schrap voor een waanzinnige reis naar de ruimte! Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen nemen je mee naar een wereld waar ‘boven’ en ‘onder’ niet bestaan. Waar je kunt hardlopen op de muur en fietsen zonder zadel. Een wereld waar water niet in druppels naar beneden valt, maar zweeft in bollen om je heen...

Tijdens deze wervelende show reis je naar de verste uithoeken van het heelal. Met bijzondere videobeelden en live experimenten komt de ruimte écht tot leven. Heb je na de spannende reis nog een brandende vraag aan André Kuipers? Aan het eind van de voorstelling beantwoordt Nederlands enige astronaut vragen van het publiek.


Win een Meet & Greet (inzendingen gesloten!)

Wil jij André Kuipers na afloop van de show persoonlijk ontmoeten en hem een vraag stellen? Doe dan mee met de Space Academy vragenactie en win een exclusieve meet & greet! 

Iedereen die naar de voorstelling Space Academy gaat, kan meedoen. Stuur ons je leukste, spannendste of slimste vraag over onze planeet aarde. Uit alle inzendingen kiezen wij vijf winnaars die samen met hun gezelschap (broers, zussen, ouders, etc.) André Kuipers na afloop van de show persoonlijk mogen ontmoeten. Oh, en als je André dan toch ontmoet, kun je meteen even samen op de foto!

Stuur je vraag in
Alle ingestuurde vragen moeten gaan over onze planeet aarde (mensen, dieren, natuur, milieu, klimaat, de aarde in de ruimte, etc.). Jouw vraag maakt kans om te worden opgenomen in het nieuwe boek van André Kuipers en Sander Koenen met daarin 101 kindervragen aan André Kuipers – over planeet aarde. Dit is het vervolg op een boek dat ze eerder maakten: Heb je wifi in de ruimte? 101 kindervragen aan astronaut André Kuipers.

Mail je vragen, uiterlijk 28 februari, naar marketing@martiniplaza.nl of lever een briefje in bij onze kassa:

  • Voor- en achternaam
  • Leeftijd
  • Met hoeveel personen ben je bij de voorstelling?
  • Op welk tijdstip ga jij naar de voorstelling?
  • Wat is jouw allerbeste vraag aan André Kuipers over onze planeet aarde?
  • (minimaal 1 vraag, maximaal 10 vragen).

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Een complete middag uit

Vanaf 12.00 uur is ons restaurant Inspirations geopend en kunt u voorafgaand aan de voorstelling brunchen voor 18,50 per persoon. Reserveer het brunchbuffet via deze pagina of tijdens het bestellen van uw kaarten. 

Archief