Musical Familie
Archief

Annie de musical

Beleef het inspirerende levensverhaal van deze roodharige heldin als stoer meisje van nu.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje.

Voor deze voorstelling kunnen studenten gebruik maken van 50% last-minute studentenkorting. Kijk op deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

Annie de musical is geschikt voor 8 jaar en ouder.

Annie

Deze wereldberoemde musical met hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life’ inspireerde al generaties kinderen en volwassenen. Nu is Annie terug en ze is sterker dan ooit. Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan. Wanneer miljardair Oliver Warbucks Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.

Creatieve team

Na ruim zeven jaar is deze musicalsensatie opnieuw te zien in Nederland in een geheel vernieuwde, sprankelende regie van Pim Veulings in samenwerking met het creatieve team van Fiddler on the Roof. De rol van Miss Hannigan wordt vertolkt door de internationale musicalster Willemijn Verkaik en de populaire musicalacteur Edwin Jonker is te zien als Oliver Warbucks.

NRC ⭐⭐⭐⭐
Muziek, zang en spel van hoog niveau”

AD ⭐⭐⭐⭐
Ingenieus decor”

Trouw ⭐⭐⭐⭐
Snel, kleurrijk, komisch én met gevoel voor drama”

Na het succes van de musical Fiddler on the Roof met Thomas Acda presenteert de Theateralliantie nu i.s.m. Mark Vijn Theaterproducties de hartverwarmende en geheel vernieuwde musical Annie in de grootste Nederlandse theaters.

Een complete middag of avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant Inspirations geopend en hebben we een speciale ANNIE theaterschotel samengesteld (17,50 per persoon). Ook kunt u à la carte dineren. Op zondag 9 en 16 februari kunt u voorafgaand aan de voorstelling brunchen voor 18,50 per persoon (vanaf 12.00 uur).

ANNIE theaterschotel
Gevulde kipfilet met kruidenfarce | Zoete aardappelpuree | Winterse geroosterde groenten (koolraap, pastinaak, peen) | Rauwkostsalade

Reserveer de theaterschotel, à la carte of het brunchbuffet via deze pagina of tijdens het bestellen van uw kaarten. 

Archief