Nieuws! Night Fever keert in januari terug naar MartiniPlaza met ‘Nights on Broadway’! Grootser, indrukwekkender en dit theaterseizoen slechts enkele malen in ons land te zien. Haal gelijk je kaarten in huis!

Ashton Brothers (reprise)

Enfants Terribles

Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies over de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze terecht kwamen bij de grootste kinderen van de theaterwereld: de Ashton Brothers.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 10-11-2018 20:00 uur € 31,50 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

Zij doopten de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij. Doe eens gek en trakteer jezelf, je partner of die verre facebookvriend op een flinke dosis adrenaline, een goede scheut spanning en een toefje betovering.

De Ashton Brothers zijn tegenwoordig met zijn drieën maar we zien ze zoals we ze kennen: in een flitsend spektakel vol halsbrekende toeren, slapstick, muziek met hindernissen, mimiek, zinsbegoocheling, tovenarij, illusie, clownerie, trapezenummers en cabareteske nummers’, aldus de Theaterkrant. Welkom in circus MartiniPlaza!

Het Parool
"Ashton Brothers kunnen je laten geloven in het ongelooflijke (...) Ze weten precies hoe je van circus theater maakt”

De Telegraaf
"Kostelijke avond vol halsbrekende capriolen (...) Het plezier en vakmanschap straalt ervan af”