Ashton Brothers (reprise)

Enfants Terribles

Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies over de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze terecht kwamen bij de grootste kinderen van de theaterwereld: de Ashton Brothers.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 10-11-2018 20:00 uur € 31,50 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

Zij doopten de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij. Doe eens gek en trakteer jezelf, je partner of die verre facebookvriend op een flinke dosis adrenaline, een goede scheut spanning en een toefje betovering.

De Ashton Brothers (Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde) zijn tegenwoordig met zijn drieën maar we zien ze zoals we ze kennen: in een flitsend spektakel vol halsbrekende toeren, slapstick, muziek met hindernissen, mimiek, zinsbegoocheling, tovenarij, illusie, clownerie, trapezenummers en cabareteske nummers’, aldus de Theaterkrant. Welkom in circus MartiniPlaza!

Het Parool
"Ashton Brothers kunnen je laten geloven in het ongelooflijke (...) Ze weten precies hoe je van circus theater maakt”

De Telegraaf
"Kostelijke avond vol halsbrekende capriolen (...) Het plezier en vakmanschap straalt ervan af” 

Een uniek kijkje achter de schermen!
Hoe bereiden de Ashton Brothers zich nu voor op een voorstelling en hoe ziet een soundcheck er nu precies uit? Wanneer je nu kaarten boekt voor Enfants Terribles maak je kans om voor de voorstelling aanwezig te zijn bij de soundcheck in de zaal. Krijg achter de schermen alle interessante informatie van de companymanager Timo en zie dat de voorstelling door nog veel meer mensen gemaakt wordt dan alleen de drie Brothers. Er is maar beperkt plek, dus reserveer snel!
Wanneer je wordt uitgeloot voor het kijkje achter de schermen ontvang je via de mail aanvullende informatie. 


Om alvast in de stemming te komen