Show
Archief

Ashton Brothers

A Medicine Show

Deze voorstellingen stonden aanvankelijk gepland op 7 november 2020 en waren verplaatst naar 21 mei 2021. Gezien de geldende maatregelen, worden deze voorstellingen nogmaals verplaatst. Nu naar 30 april 2022.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten

De deuren zijn open en de harten kloppen! We mogen weer spelen! Bruisend van energie brengen de Ashton Brothers hun Medicine Show terug naar het theater.

Na het grote succes van hun zomerspektakel Ashtonia waarmee ze vanaf 2017 tienduizenden mensen in Eindhoven, Apeldoorn en op Slot Zeist een unieke avond uit bezorgden waren de Ashton Brothers net begonnen met het maken van een gloednieuwe show…toen de coronacrisis de voorbereidingen abrupt tot stilstand deed komen.

Maar blijven zitten en afwachten zit nu eenmaal niet in het Ashton-DNA.

Rebels, onverschrokken, muzikaal en hilarisch

Als eerste theatergroep in Nederland presenteerden de broers in de zomer van 2020 hun vrolijke en veilige theaterconcept ‘A Medicine Show’, dat bestond uit een spectaculaire show van een uur en een diner in het theater.

Het concept bleek zó succesvol dat de Ashtons het, flexibel meebewegend met de geldende maatregelen, verder uitrolden. En nu komen ze naar MartiniPlaza!

Avondvullend of meerdere keren op een avond een kortere show, de tijd zal het leren.

5 sterrenrecensies

De show van ongeveer een uur is losjes gebaseerd op de successhow Charlatans, a medicine show waarmee de groep 12 jaar geleden louter 5 sterrenrecensies ontving in binnen -en buitenland.

Een ongeëvenaard medicijn tegen de misère want Ashton Brothers garanderen het: Lachen is gezond!

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een van onze arrangementen. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces of via onze reserveerlijn op 050 5222 777 (bereikbaar op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur). Op de dag van de voorstelling na 15.00 uur bestellen kan alleen via de reserveerlijn.

Driegangenkeuzemenu (29,50 p.p.)

Met een driegangenkeuzemenu stelt u zelf uw eigen driegangenmenu samen uit een geselecteerd aantal gerechten.

Theaterschotel (18,50 p.p.)

Gebakken kabeljauw | kabeljauw, witte wijn-saffraan, kruidenpuree, seizoensgroenten, sla en garnituren.

Seizoenspecial (€21,50 p.p.)

Asperges á la flamande | asperges, boerenham, ei, krielaardappeltjes, roomboter

Ontvangst- en pauzearrangement (9,50 p.p.)

Bij binnenkomst staat een kop koffie of thee klaar met een lekkernij. In de pauze staat er een pauzedrankje klaar met luxe nootjes en zoutjes.

Nagenieten arrangement (12,50 p.p.)

Heerlijk genieten na de voorstelling onder het genot van een hapje en een drankje. Dit arrangement bestaat uit twee drankjes naar keuze en een heerlijk borrelplateau.

Theater businessarrangement

Met een Theater businessarrangement trakteert u uw medewerkers, klanten of relaties met een compleet avondje uit!

Archief