Ashton Brothers

A Medicine Show

Deze voorstellingen stonden aanvankelijk gepland op 7 november 2020 en waren verplaatst naar 21 mei 2021. Gezien de geldende maatregelen, worden deze voorstellingen nogmaals verplaatst. Nu naar 30 april 2022.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 30-04-2022 20:00 uur € 34,95 - € 49,95 bestel
bestel

Inclusief servicekosten

Wij hanteren een maximum van 4 tickets per bestelling wegens de coronamaatregelen. Meer dan 4 tickets? Verdeel uw tickets dan over twee of meer boekingen.

Na het grote succes van hun zomerspektakel Ashtonia waarmee ze de afgelopen drie jaar tienduizenden mensen een unieke avond uit bezorgden en het daarop volgende jaar van stilte waren de Ashton Brothers net begonnen met het maken van een gloednieuwe show…toen de coronacrisis de voorbereidingen abrupt tot stilstand deed komen.

Maar blijven zitten en afwachten zit nu eenmaal niet in het Ashton-DNA.

Rebels, onverschrokken, muzikaal en hilarisch

Flexibel meebewegend met het kleine beetje ruimte dat de coronamaatregelen ze bood presenteerden de broers als eerste theatergroep in Nederland een coronaproof theaterconcept waarin zijn per avond meerdere kleine groepen publiek een ‘compleet avondje uit’ boden bestaande uit een show van een uur met aansluitend een diner op 1,5 meter.

De volledig uitverkochte pilot-serie in het Figi Theater in Zeist was zo succesvol dat ze nu hun concept uitrollen in de rest van het land.

5 sterrenrecensies

De show van ongeveer een uur is losjes gebaseerd op de successhow Charlatans, a medicine show waarmee de groep 12 jaar geleden louter 5 sterrenrecensies ontving in binnen -en buitenland.

Een ongeëvenaard medicijn tegen de misère want Ashton Brothers garanderen het: Lachen is gezond!

1 huishouden per reservering| Bij 1 reservering gaat MartiniPlaza uit van 1 huishouden. Bestaat uw gezelschap uit meerdere huishoudens? Dan dient u per huishouden een aparte reservering te maken. Op deze manier kan MartiniPlaza de 1,5 meter regels hanteren en kunt u MartiniPlaza veilig bezoeken.

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een borrel arrangement. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces.

Borrel arrangement (€ 12,50)

Met een nagenieten arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar na de voorstelling.