Ashton Brothers

A Medicine Show

Deze voorstellingen stonden aanvankelijk gepland op 7 november 2020 en waren verplaatst naar 21 mei 2021. Gezien de geldende maatregelen, worden deze voorstellingen nogmaals verplaatst. Nu naar 30 april 2022.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 30-04-2022 20:00 uur € 34,95 - € 49,95 bestel
bestel

Inclusief servicekosten

Wij hanteren een maximum van 4 tickets per bestelling wegens de coronamaatregelen. Meer dan 4 tickets? Verdeel uw tickets dan over twee of meer boekingen.

De deuren zijn open en de harten kloppen! We mogen weer spelen! Bruisend van energie brengen de Ashton Brothers hun Medicine Show terug naar het theater.

Na het grote succes van hun zomerspektakel Ashtonia waarmee ze vanaf 2017 tienduizenden mensen in Eindhoven, Apeldoorn en op Slot Zeist een unieke avond uit bezorgden waren de Ashton Brothers net begonnen met het maken van een gloednieuwe show…toen de coronacrisis de voorbereidingen abrupt tot stilstand deed komen.

Maar blijven zitten en afwachten zit nu eenmaal niet in het Ashton-DNA.

Rebels, onverschrokken, muzikaal en hilarisch

Als eerste theatergroep in Nederland presenteerden de broers in de zomer van 2020 hun vrolijke en veilige theaterconcept ‘A Medicine Show’, dat bestond uit een spectaculaire show van een uur en een diner in het theater.

Het concept bleek zó succesvol dat de Ashtons het, flexibel meebewegend met de geldende maatregelen, verder uitrolden. En nu komen ze naar MartiniPlaza!

Avondvullend of meerdere keren op een avond een kortere show, de tijd zal het leren.

5 sterrenrecensies

De show van ongeveer een uur is losjes gebaseerd op de successhow Charlatans, a medicine show waarmee de groep 12 jaar geleden louter 5 sterrenrecensies ontving in binnen -en buitenland.

Een ongeëvenaard medicijn tegen de misère want Ashton Brothers garanderen het: Lachen is gezond!

1 huishouden per reservering| Bij 1 reservering gaat MartiniPlaza uit van 1 huishouden. Bestaat uw gezelschap uit meerdere huishoudens? Dan dient u per huishouden een aparte reservering te maken. Op deze manier kan MartiniPlaza de 1,5 meter regels hanteren en kunt u MartiniPlaza veilig bezoeken.

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een borrel arrangement. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces.

Borrel arrangement (€ 12,50)

Met een nagenieten arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar na de voorstelling.