Wegwerkzaamheden Automobilisten vanuit richting Drachten of Groningen West Lees meer
Familie Musical
Archief

Assepoester

Een vrolijke voorstelling voor jong en oud

Op de inmiddels kenmerkende wijze van Langhout Theater wordt dit bekende sprookje met een eigen twist op humoristische en leuke wijze verteld, met vrolijke liedjes en uiteraard weer schitterende kostuums.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten & garderobe

Het verhaal

Als de vader van Assepoester op een lange reis naar het buitenland vertrekt, blijft Assepoester achter met haar stiefmoeder en haar stiefzus. Deze twee zijn niet bepaald aardig tegen Assepoester en laten haar alle smerige klusjes in huis doen. Als er een uitnodiging komt voor een feest in het paleis, mag de arme Assepoester niet mee van de booswichten. Maar dankzij een wat onhandige fee krijgt Assepoester toch de kans naar het bal te gaan. En natuurlijk loopt dit romantische sprookje voor Assepoester goed af. 

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Na afloop van de voorstelling is er een Meet & Greet met de hele cast in de foyer!

Cast

Assepoester: Marieke Goemans
Vader/Fee: Nino Ruiter
Boze stiefzus: Sanne Franssen
Boze stiefmoeder: Hans Langhout
De prins: Kylian de Nooij
Koetsier/lakei: Annebeth Moolenburgh
 

Kleurplaat-actie

Voor de leukste kleurplaat, die wordt ingeleverd voor aanvang van de voorstelling, is er een leuke prijs. Deze wordt uitgereikt door de cast, aan het einde van de voorstelling, op het toneel. De kleurplaat is via deze link te downloaden. Klik hier vervolgens op de ‘post-it’ om de kleurplaat te downloaden.


Om alvast in de stemming te komen

Archief