Evenement

Autosalon van het Noorden

Dit evenement stond aanvankelijk gepland in februari 2022.

Showcars

Het belangrijkste onderdeel van de Autosalon van het Noorden is de bijzondere selectie showauto’s uit privécollecties en merkendealers. Je kunt je vergapen aan de tientallen exclusieve auto’s en supercars, van Bugatti Chiron tot Audi RS6 en van Lamborghini Aventador SVJ tot BMW M6.

Deze productie is een samenwerking tussen 402 Automotive - marktleider op het gebied van automotive events - en Sportwagenpolis, specialist in het verzekeren van exclusief bezit. Beide partijen bundelen de krachten op verzoek van aanbieders van exclusieve auto's, eigenaren van exclusieve auto's en duizenden autofans uit de Noordelijke provincies.

Shops & Stands

Diverse dealers uit het Noorden van het land presenteren hier hun paradepaardjes. Het mooiste van het mooiste verdient een plaats op de vele stands op de Autosalon. Maar ook tref je verschillende aanbieders van detailing producten, verzekeringen en de nieuwste gadges.

Car Catwalk

MartiniPlaza is uniek door de verschillende hallen met elk een eigen karakter. In een van de grootste hallen kun je genieten van de mooiste bolides op de Car Catwalk. Elke exclusieve auto heeft zijn eigen verhaal en jij kunt op een van de duizenden tribunestoelen genieten van het geluid van de auto en natuurlijk alle ins en outs.

Supercar Experience

Altijd al eens willen meerijden met een supercar of droom je al jaren om zelf eens plaats achter het stuur te nemen? Dat kan tijdens de Super Car Experience. Voor MartiniPlaza staan diverse supercars opgesteld, van Lamborghini tot McLaren en van Ferrari tot Nissan GTR.

VIP & Charity Night

Op vrijdag 24 februari vindt de VIP & Charity Night plaats. Een exclusieve avond om als eerste al het moois te bewonderen van de Autosalon van het Noorden, maar natuurlijk is er een exclusieve charity party in een van de zalen.

Lifestyle

Het is niet alleen auto’s, waar het om draait tijdens de Autosalon van het Noorden. Ook fashion en lifestyle maken onderdeel uit van het concept.

Wanneer?

De Autosalon van het Noorden is op vrijdag 24 februari geopend van 19.00 – 01.00 uur. Op zaterdag 25 februari en zondag 26 februari van 10.00- 17.00 uur.

Voor meer informatie en tickets klik hier.