Dans Ballet
Archief

Ballet Masterpieces

Ballet van de Staatsopera van Tatarstan

Wegens de aangescherpte overheidsmaatregelen m.b.t. de bestrijding van COVID-19 is de voorstelling van Ballet Masterpieces geannuleerd. Bezoekers hebben hierover op 15 oktober een mail ontvangen.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten

Wij hanteren een maximum van 4 tickets per bestelling wegens de coronamaatregelen. Meer dan 4 tickets? Verdeel uw tickets dan over twee of meer boekingen.

De balletten Notenkraker en Zwanenmeer zijn de twee beroemdste klassieke balletten van componist Pjotr Tsjaikovski. Speciaal voor de tournee in het komende seizoen heeft de balletmeester van het geliefde gezelschap uit Tatarstan een selectie gemaakt van de mooiste en meest betoverende scènes en hoogtepunten uit beide balletten.

Laat je betoveren

De donkere maanden rond kerst zijn bij uitstek een periode om je te laten betoveren door een magisch klassiek-romantisch ballet. De balletten Notenkraker en Zwanenmeer worden overal ter wereld niet voor niets vooral in december en januari opgevoerd.

Hoogtepunten uit beide balletten

De maatregelen die de komende maanden (helaas) nog van toepassing zullen zijn, maken het onmogelijk om de sprookjesballetten zoals ze door choreograaf Marius Petipa zijn gecreëerd in hun volle glorie met tientallen dansers en een groots decor uit te voeren. De balletmeester van het geliefde gezelschap uit Tatarstan heeft daarom een programma samengesteld met de hoogtepunten uit beide balletten.

Sprookjesachtige ballet-ervaring

Een groep van fantastische dansers zal de mooiste en beroemdste dansen presenteren waaronder in ieder geval de dans van de kleine zwaantjes, de dans van de Suikerboon Fee en natuurlijk de dans van de stervende zwaan. In prachtige kostuums en met schitterende belichting wordt het een sprookjesachtige ballet-ervaring om op weg te dromen, geschikt voor alle leeftijden.

1 huishouden per reservering | Bij 1 reservering gaat MartiniPlaza uit van 1 huishouden. Bestaat uw gezelschap uit meerdere huishoudens? Dan dient u per huishouden een aparte reservering te maken. Op deze manier kan MartiniPlaza de 1,5 meter regels hanteren en kunt u MartiniPlaza veilig bezoeken.

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een borrel arrangement. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces. 

Borrel arrangement (€ 12,50)

Met een nagenieten arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar na de voorstelling.

Archief