Wegwerkzaamheden Automobilisten vanuit richting Drachten of Groningen West Lees meer

Night Fever - the very best of the BEE GEES

Nights on Broadway

Night Fever the very best of the Bee Gees komt terug naar Groningen! Na twee compleet uitverkochte avonden in MartiniPlaza keert Night Fever woensdag 26 januari 2022 weer terug met ‘Nights on Broadway.’

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
woensdag 26-01-2022 20:00 uur € 35,20 - € 50,20 laatste!
laatste!

Inclusief servicekosten

Verwacht een 2,5 uur durende show vol Bee Gees hits, een spectaculair decor van led walls, een gastzangeres en het bekende gezelschap uitgebreid met twee muzikanten. Groots, indrukwekkend en dit theaterseizoen alleen in de grootste zalen van ons land te zien.

De 9-mans formatie speelt alle wereldberoemde songs, de nummers die het trio onder andere voor Frankie Valli, Barbra Streisand en Dolly Parton schreef én liedjes voor de echte fans. Geïnspireerd door de One Night Only concerten van de gebroeders Gibb trekt de Duitse tributeshow door Europa. 

Met natuurlijk de discoklassiekers More than a woman, Stayin Alive en You should be dancing, yeah, maar ook de oude sound van Massachusetts, Spicks and specks, Words en To love somebody die door muziekkenners als steengoed bestempeld wordt. De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees liefhebber.

Een complete avond uit

Maak uw avond compleet met een van onderstaande opties. Vanaf 17.00 uur is ons restaurant Inspirations geopend. Reserveren is verplicht en kan hieronder of tijdens het bestellen van uw kaarten.

À la carte dineren (reserveren)

Ontspannen dineren in Restaurant Inspirations.

Ontvangst- en/of pauze-arrangement (v.a. € 7,50)

Met een arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar op het door u gereserveerde moment.

Theater businessarrangement

Met een Theater businessarrangement trakteert u uw medewerkers, klanten of relaties met een compleet avondje uit!