Night Fever - the very best of the Bee Gees

Nights on Broadway keert terug

Na de volledig uitverkochte voorstelling in januari 2019 komt Night Fever voor de derde keer naar MartiniPlaza.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 25-01-2020 20:00 uur € 33,20 - € 47,20 bestel
bestel

Inclusief servicekosten

Verwacht een 2,5 uur durende show vol Bee Gees hits, een spectaculair decor van led walls, een gastzangeres en het bekende gezelschap uitgebreid met twee extra muzikanten. De 9-mans formatie speelt alle wereldberoemde songs, de nummers die het trio onder andere voor Frankie Valli, Barbra Streisand en Dolly Parton schreef én liedjes voor de echte fans. Geïnspireerd door de One Night Only concerten van de gebroeders Gibb trekt de Duitse tributeshow door Europa. 

Met natuurlijk de discoklassiekers More than a woman, Stayin Alive en You should be dancing, yeah, maar ook de oude sound van Massachusetts, Spicks and specks, Words en To love somebody die door muziekkenners als steengoed bestempeld wordt. De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees liefhebber.

Blijf je na de voorstelling nog even bij ons? De avond wordt afgesloten met een afterparty in de theaterfoyer. 

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we voor jou een speciale Night Fever theaterschotel samengesteld. Reserveer meteen tijdens het bestellen van je kaarten (17,50). Tijdens het bestellen van je kaarten of via deze pagina is ook à la carte reserveren mogelijk. 

Night Fever theaterschotel
Gebakken suprème van maiskip | Rattatouille met Tomatensaus | Mashed potatoes | Krokantje | Frisse salade