The Best of Britain | The Fifth

Jubileumtournee met de beste NPO Radio 2 Top2000 hits.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
donderdag 16-04-2020 20:00 uur € 32,20 bestel
bestel

Inclusief servicekosten

Voor deze voorstelling kunnen studenten gebruik maken van 50% last-minute studentenkorting. Kijk op deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

Dé successhow viert zijn jubileum met de allergrootste hits uit Great Britain. Met een spectaculair jubileumprogramma met de allergrootste hits van Engelse bodem, zet The Best of Britain wederom een avondvullend muziekspektakel op de planken dat zich mag verheugen in een nog steeds groeiende publieke belangstelling. Muziek van The Beatles tot Coldplay, en zo’n beetje alles daar tussenin, passeert de revue en biedt een feest van herkenning!

Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee zijn de vocalisten en samen met vijf topmuzikanten waaronder multi-instrumentalist Hubert Heeringa brengen zij een avondvullende show vol nostalgie maar ook met een aantal recente wereldhits.

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we een speciale Best of Britain theaterschotel samengesteld (17,50 per persoon). Ook kunt u à la carte dineren. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.

Best of Britain theaterschotel
Gebakken zalmfilet | Geroosterde venkel, courgette en paprika | Aardappelgratin | Yoghurt/dillesaus | Frisse salade