Muziek

Doe je Dansie Iconic

Bizzey is niet meer weg te denken uit de huidige Nederlandse muziekscene, en bewijst dat keer op keer weer. De afgelopen tijd is Bizzey bezig geweest met het ontwikkelen van zijn concept “Doe Je Dansie”, en nu is het tijd om dit te presenteren met twee massale shows in Groningen en Rotterdam. Het moment voor de ‘full-on’ Bizzey ervaring is hier!


Op 30 november staat Bizzey voor de eerste keer met zijn volledige show in Groningen. Zoals we van Bizzey gewend zijn zal deze show weer naar een nieuw niveau getild worden. Bereid je voor op een avond vol eigen producties en een overdosis compromisloze ‘pretty-boy-swag’. Deze shows worden groter, viezer en harder dan je in je stoutste dromen kan voorstellen... 

Nazomeren combiticket

In september heeft Bizzey zijn eerste festival stage hosting staan op Nazomeren Festival in Groningen. Hier wordt zijn show vertaald naar een volledige festival-ervaring en worden er kosten noch moeite gespaard. Combi-tickets voor de shows in MartiniPlaza & Nazomeren festival zijn net als de reguliere kaartverkoop in beperkte oplage beschikbaar.

De kaartverkoop start op 25 juli via doejedansie.nl
Let op: dit evenement is voor 18 jaar en ouder.