Archief

Boarding Festival

Met Jeff Mills, Esther Dune, Handmade, Octave One (live), DJ Stingray 313 Cuartero, Prunk, Anil Aras, Noume en Aron Volta

We invite you to take a journey to a magical destination. Expect an epic and euphoric party with worldwide famous techno dj’s and an extremely positive vibe.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Op zaterdag 29 oktober landt BOARDING in MartiniPlaza. Een nieuw dance festival met internationaal gerenommeerde DJ’s. Er worden DJ legendes overgevlogen uit Miami, Detroit, Berlijn, Londen Amsterdam en Spanje. Ook staat een Gronings talent op het programma die momenteel razendsnel furore maakt.

JEFF MILLS naar Groningen

De grootste headliner van BOARDING is Jeff Mills, een van de beste techno DJ’s aller tijden. Hij geeft een show van maar liefst drie uur, niet alleen op de draaitafels maar ook op zijn klassieke 909 drumcomputer. Esther Dune, Handmade, Octave One (live) en DJ Stingray 313 zijn andere techno DJ’s die op ‘mainstage’ optreden. Stuk voor stuk DJ’s die normaliter vooral optreden op de grote internationale dance festivals. In deze zaal wordt achter de DJ Booth een LED scherm van 160 m2 gebouwd en completeren lasers en licht de grote show.

Naast internationale techno ook House met Gronings muzikaal talent
Op de andere stage is er plek voor house DJ’s. Cuartero uit Spanje, Prunk, Anil Aras, en Noume gaan daar zorgen voor vrolijkheid dat zal duren tot 6.30 uur in de ochtend. Dan missen we nog één naam: Aron Volta, een Gronings muzikaal talent dat zowel als DJ als producent momenteel snel furore maakt in de house scene wat hem onlangs een contract bij platenmaatschappij PIV Records opleverde.

Over BOARDING
BOARDING Festival wordt georganiseerd door de eigenaren van Wolter Wolthers. Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met de legendarische techno club Tresor Berlin en het Amsterdamse muzieklabel PIV Records.

Feiten
MartiniPlaza, Groningen
29 oktober 2022
22.00 - 6.30 uur
Early Birds: uitverkocht
Regular tickets: € 36,50n’t miss this flight and get on board ❤️
www.boardingfestival.com

Archief