Wegwerkzaamheden Automobilisten vanuit richting Drachten of Groningen West Lees meer

Het BOWIE concert

Het BOWIE Concert is ode aan een wereldster

Zes jaar na zijn dood komt pop legende David Bowie tot leven tijdens deze unieke concertreeks. Het concert is in slechts vier steden in Nederland te zien, waaronder MartiniPlaza Theater. Het BOWIE Concert is het grootste eerbetoon aan David Bowie aller tijden en daarmee een absoluut ‘must see’ show voor elke liefhebber.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
donderdag 06-01-2022 20:00 uur € 47,20 - € 71,20 bestel
bestel
vrijdag 07-01-2022 20:00 uur € 47,20 - € 71,20 bestel
bestel

Inclusief servicekosten

Let op: deze voorstelling zou oorspronkelijk plaatsvinden in januari 2021.

Ode aan iconische wereldster

Heroes, China Girl, Under Pressure en This Is Not America. David Bowie is een iconische wereldster die bepalend is geweest voor de recente popgeschiedenis. In januari 2022 is het precies zes jaar geleden dat de zanger overleed. Reden voor een waardig eerbetoon waarbij internationale topmusici zijn allergrootste hits vertolken. Een immense live band zorgt samen met een ongeëvenaard decor voor een spectaculaire ode aan één van de meest legendarische artiesten aller tijden.

Zorgvuldig auditieproces

Er is bijna twee jaar gewerkt aan de creatie van Het BOWIE Concert. Dit unieke eerbetoon wordt uitgevoerd door een cast van ruim vijftien artiesten, zangers en dansers. Ze zijn na een langdurig en zorgvuldig uitgevoerd auditieproces gecast voor deze bijzondere concertreeks. Ook het decor en de effecten zijn uniek. Het repertoire van David Bowie verdient dat en is niet zonder reden onderdeel geworden van het collectieve geheugen. De van oorsprong Britse zanger heeft de muziekgeschiedenis blijvend veranderd. Met zijn nummers, zijn verhaal en zeker ook door zijn bij vlagen excentrieke verschijning. Al deze elementen komen tijdens Het BOWIE Concert voorbij.

Feest der herkenning voor elke Bowie fan

Tijdens het ruim twee uur durende concert worden alle iconische hits in de oorspronkelijke versies gespeeld. Van Space Oddity tot Let’s Dance en Life on Mars. De show is daarmee een onvergetelijke reis terug in de tijd en een feest der herkenning voor elke Bowie fan.

Grootste eerbetoon aan David Bowie aller tijden

Drie verschillende zangers – twee mannen en een vrouw – vertolken elk een andere periode uit het leven van Bowie. Cabaretier en muziekkenner Vincent Bijlo rijgt alle nummers vakkundig en als een ware ‘rode draad’ aaneen. Informatief, verrassend en met veel humor. Het BOWIE Concert is het grootste eerbetoon aan David Bowie aller tijden en daarmee een absoluut ‘must see’ show voor elke liefhebber.

Het concert is in slechts vier steden in Nederland te zien, waaronder MartiniPlaza Theater. Mis het niet! 

Let op! Coronatoegangsbewijs

Bij binnenkomst vragen we u om uw ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kunt u digitaal (via de Coronacheck-app op uw telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Een complete avond uit

Maak uw avond compleet met een van onderstaande opties. Vanaf 17.00 uur is ons restaurant Inspirations geopend. Bestellen en/of reserveren kan hieronder of tijdens het bestellen van uw kaarten.

Het Bowie Concert theaterschotel (€ 17,50 p.p.)

Gegrilde megaspies van kip met Indische kruiden | Groentecurry | Aardappel wedges uit de oven | Frisse huisgemaakte rauwkostsalade


Nagenieten arrangement (12,50)

Met een arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar op het door u gereserveerde moment.


Theater businessarrangement

Met een Theater businessarrangement trakteert u uw medewerkers, klanten of relaties met een compleet avondje uit!