Muziek
Archief

Het BOWIE concert

Ode aan een wereldster

Deze voorstellingen stonden aanvankelijk gepland op 6 en 7 januari 2022.

Zes jaar na zijn dood komt pop legende David Bowie tot leven tijdens deze unieke concertreeks. Het concert is in slechts vier steden in Nederland te zien, waaronder MartiniPlaza Theater. Het BOWIE Concert is het grootste eerbetoon aan David Bowie aller tijden en daarmee een absoluut ‘must see’ show voor elke liefhebber.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten

Ode aan iconische wereldster

Heroes, China Girl, Under Pressure en This Is Not America. David Bowie is een iconische wereldster die bepalend is geweest voor de recente popgeschiedenis. In januari 2022 is het precies zes jaar geleden dat de zanger overleed. Reden voor een waardig eerbetoon waarbij internationale topmusici zijn allergrootste hits vertolken. Een immense live band zorgt samen met een ongeëvenaard decor voor een spectaculaire ode aan één van de meest legendarische artiesten aller tijden.


Zorgvuldig auditieproces

Er is bijna twee jaar gewerkt aan de creatie van Het BOWIE Concert. Dit unieke eerbetoon wordt uitgevoerd door een cast van ruim vijftien artiesten, zangers en dansers. Ze zijn na een langdurig en zorgvuldig uitgevoerd auditieproces gecast voor deze bijzondere concertreeks. Ook het decor en de effecten zijn uniek. Het repertoire van David Bowie verdient dat en is niet zonder reden onderdeel geworden van het collectieve geheugen. De van oorsprong Britse zanger heeft de muziekgeschiedenis blijvend veranderd. Met zijn nummers, zijn verhaal en zeker ook door zijn bij vlagen excentrieke verschijning. Al deze elementen komen tijdens Het BOWIE Concert voorbij.

Feest der herkenning voor elke Bowie fan

Tijdens het ruim twee uur durende concert worden alle iconische hits in de oorspronkelijke versies gespeeld. Van Space Oddity tot Let’s Dance en Life on Mars. De show is daarmee een onvergetelijke reis terug in de tijd en een feest der herkenning voor elke Bowie fan.

Grootste eerbetoon aan David Bowie aller tijden

Drie verschillende zangers – twee mannen en een vrouw – vertolken elk een andere periode uit het leven van Bowie. Cabaretier en muziekkenner Vincent Bijlo rijgt alle nummers vakkundig en als een ware ‘rode draad’ aaneen. Informatief, verrassend en met veel humor. Het BOWIE Concert is het grootste eerbetoon aan David Bowie aller tijden en daarmee een absoluut ‘must see’ show voor elke liefhebber.

Het concert is in slechts vier steden in Nederland te zien, waaronder MartiniPlaza Theater. Mis het niet! 

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een van onze arrangementen. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces of via onze reserveerlijn op 050 5222 777 (bereikbaar op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur). Op de dag van de voorstelling na 15.00 uur bestellen kan alleen via de reserveerlijn.

Het Bowie Concert theaterschotel (€ 18,50 p.p.)

Gegrilde megaspies van kip met Indische kruiden | kip, groentecurry, Indische kruiden, aardappel wedges uit de oven en frisse huisgemaakte rauwkostsalade.

Driegangenkeuzemenu (32,50 p.p.)

Met een driegangenkeuzemenu stelt u zelf uw eigen driegangenmenu samen uit een geselecteerd aantal gerechten.

Ontvangst- en pauzearrangement (9,50 p.p.)

Bij binnenkomst staat een kop koffie of thee klaar met een lekkernij. In de pauze staat er een pauzedrankje klaar met luxe nootjes en zoutjes.

Nagenieten arrangement (12,50)

Met een arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar op het door u gereserveerde moment.

Theater businessarrangement

Met een Theater businessarrangement trakteert u uw medewerkers, klanten of relaties met een compleet avondje uit!


Archief