Familie Musical
Archief

Brugklas de Musical

BELANGRIJK NIEUWS
De overheid heeft besloten dat evenementen voor meer dan 100 personen tot en met 31 maart worden afgelast. Dit betekent dat deze voorstelling niet door kan gaan. Indien u voor deze show kaarten heeft gekocht bij MartiniPlaza ontvangt u persoonlijk bericht over een nieuwe datum of restitutie van uw kaarten.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten & garderobe

Brugklas, de populairste serie van de Nederlandse TV, komt naar het theater met een eigen musical! Alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school kun je nu van nóg dichterbij meemaken in het theater.

Brugklas is bekend van NPO Zapp. In de musical zijn Max (Niek Roozen), Selma (May Hollerman), Emma (Belle Zimmerman), Jamie (Claire Veldkamp) en een compleet nieuwe Brugklasser te zien.

Een hiphop-musical over Willem van Oranje! Max vindt dat een vet idee, lekker out of the box! Dan wil Emma de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen?

Brugklas de Musical is voor iedereen herkenbaar: een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Musicalworld ⭐⭐⭐⭐
“Actuele thema’s mooi verpakt in sterk verhaal”

Theaterparadijs ⭐⭐⭐⭐
“Zeer verrassend”

AD
“Zang en dans uitstekend”  

Theaterkrant
 “Televisieserie overtuigend bewerkt tot musical”

Archief