Muziek Concert
Archief

Buyer & Cellar - Freek Bartels

MediaLane Theater presenteert i.s.m. OpusOne

Buyer & Cellar is een zowel hilarisch als ontroerend solo-toneelstuk voor Freek Bartels die meerdere rollen speelt.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten

Wij hanteren een maximum van 4 tickets per bestelling wegens de coronamaatregelen. Meer dan 4 tickets? Verdeel uw tickets dan over twee of meer boekingen.

Als Alex More, een werkloze acteur in L.A., een baantje als winkelbediende krijgt in het ondergronds privé-winkelcentrum van wereldster Barbra Streisand, komt zijn leven in een onvoorziene stroomversnelling terecht. Iconische jurken, bellenblazende poppen en zoveel mocca-ijsjes met discodip als je maar wilt; werken in Barbra’s perfectionistische, onwerkelijke droomwereld komt met een onverwachte prijs, waarover niet te onderhandelen valt…

Buyer & Cellar: één klant, één verkoper, ontelbaar veel ambities, dromen en nachtmerries in één duizelingwekkende, hilarische, epische confrontatie.

Theaterparadijs ***** 
Bartels gaat als een wervelwind over het podium en weet het publiek met zijn charisma, timing en acteertalent van begin tot eind te boeien.  

Theaterkrant
Een voorstelling die werkt door de eenvoud en intimiteit van de enscenering en de zaalopstelling.   

Wat vindt het publiek?

Credits

Cast: Freek Bartels
Script: Jonathan Tolins
Regie: Paul Eenens
Vertaling: Jeremy Baker
Foto: Govert de Roos

Original Off-Broadway Production produced by: Darren Bagert, Dan Shaheen and Ted Snowdon

World premiere produced by: Rattlestick Playwrights Theater; David Van Asselt (Artistic Director) and Brian Long (Managing Director)

Voor meer informatie: www.buyerandcellar.nl

1 huishouden per reservering | Bij 1 reservering gaat MartiniPlaza uit van 1 huishouden. Bestaat uw gezelschap uit meerdere huishoudens? Dan dient u per huishouden een aparte reservering te maken. Op deze manier kan MartiniPlaza de 1,5 meter regels hanteren en kunt u MartiniPlaza veilig bezoeken.

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een van onderstaande opties. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces. Vanaf 17.00 uur is ons restaurant Inspirations geopend.

Dineren | Speciaal voor deze voorstelling hebben wij de volgende theaterschotel samengesteld: Een heerlijke varkenshaas medaillon met peper roomsaus, geserveerd met stampotje haricoverts en jamón Serrano Bodega, friet met brander mayonaise en een frisse rauwkost salade.

Borrel arrangement (€ 12,50)

Met een nagenieten arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar na de voorstelling.

Archief