Musical

Charley de komische musical

Met Jon van Eerd, de meester van de lach

Als Charley (Jon van Eerd) gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem ... pardon ... háár laten vallen.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 02-03-2019 20:00 uur € 36,50 - € 41,50 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

Jon van Eerd combineert dwaze verwikkelingen, gekke kapriolen en gierende dialogen met dolkomische maar ook prachtige shownummers. Gebaseerd op de bekende komedie 'De Tante van Charlie' schreef hij samen met West End en Broadwaycomponist Michael Reed een waanzinnig hilarisch musical die niet eerder te zien was. Deze spetterende voorstelling komt naar u toe met een live orkest! Jon van Eerd schittert samen met Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander & Aimée de Pater in deze komische musical.

Wij beloven u een avond buikpijn van het lachen. U zult het theater schaterend verlaten en de liedjes nog lang in uw hoofd meezingen. 


Algemeen Dagblad ⭐⭐⭐⭐⭐
"Musical zoals musical bedoeld is"

Theaterparadijs ⭐⭐⭐⭐⭐
"Lachen tot je niet meer kunt"


Om alvast in de stemming te komen