Familie

Checkpoint Theater

Groter, spectaculairder en vetter dan ooit!

Na het grote succes van 2 jaar geleden komt Checkpoint Theater terug met de grootste, vetste en meest spectaculaire show ooit! Checkpoint doet slechts 4 theaters in Nederland aan, waaronder het theater van MartiniPlaza. En daar zijn wij trots op!

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
woensdag 23-10-2019 16:00 uur € 33,20 bestel
bestel
woensdag 23-10-2019 19:30 uur € 33,20 bestel
bestel

Inclusief servicekosten & garderobe

Checkpoint Theater staat garant voor heel veel plezier, spanning en sensatie. Rachel Rosier en haar testteam nemen de zaal mee in zeer spectaculaire tests die nog nooit eerder in een theater zijn uitgevoerd. Zet je veiligheidsbril en gehoorbeschermers op en dan gaan we van start!

Doe mee op het toneel met verschillende tests, speel mee met jongens tegen de meiden, duik weg voor het friet-schiet kanon, verwonder je hoe je zelf met stofzuigers een muur kan beklimmen, doe mee met het super nerf kanon, ontwijk laserstralen bij het ontsnappingsspel, beleef hoe een drone live uit de lucht wordt geschoten en nog veel, veel meer.

Een ticket gekocht voor Checkpoint Theater? Op vertoon van je ticket hoef je maar €5,00 entree te betalen voor het Mega Indoor Springkussenfestival (alleen aan de kassa).  


Ben jij er klaar voor?