Show

Coen & Sander Show

Trots van het Noorden

Nazomeren en Guilty Pleasure slaan de handen ineen en brengen de Coen & Sander Show naar Groningen om het voorjaar feestelijk in te luiden op 20 maart 2020. Het komische radio-duo komt niet zonder versterkingen en neemt een breed scala aan bekende artiesten van toen en nu mee naar MartiniPlaza.

Naast de beste hits, kneiterharde 90’s platen en foute après-ski van de radio-dj’s geven onder andere Def Rhymz, Mental Theo, Jody Bernal, De Lawineboys, The Partysquad en 2 Brothers On The 4th Floor acte de présence bij Coen & Sander ‘Trots van het Noorden’.

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zijn dagelijks te horen op Radio 538 in de Coen & Sander Show. Samen met meer dan 1 mln. luisteraars sluiten zij elke werkdag hilarisch af. Daarnaast hebben zij “Das CoenUndSander Fest” en “Coen & Sander’s Koningsnacht Spektakel”, zijn ze op alle major festivals te vinden en hosten zij op meerdere events een eigen Coen & Sander-area. Op 30 november 2019 werd de vriendschap van het duo gevierd tijdens “15 jaar Coen & Sander”, dat in een uitverkocht Klokgebouw in Eindhoven plaatsvond. Met muziek variërend van ABBA tot Snollebollekes, Guilty Pleasures en de beste partyknallers zijn de heren de perfecte gangmakers op zo ongeveer elk feest.

Coen & Sander 'Trots van het Noorden'

Vrijdag 20 maart 2020
20.00 - 01.30 uur
Leeftijd: 18+

De kaartverkoop is gestart! Via deze website kun je je tickets bestellen. 📅

Early Birds 21,75 (excl. servicekosten)
Regular Ticket 24,75 (excl. servicekosten)