Musical Show
Archief

Come From Away

Een hoopgevend en waargebeurd verhaal ten tijde van 9/11

Vanwege de aangescherpte maatregelen kan deze voorstelling helaas niet doorgaan. Kaartkopers worden zo spoedig geïnformeerd over eventueel nieuwe speeldata en verdere afwikkeling.

Toen op 11 september 2001, de dag van de aanslagen, het Amerikaanse luchtruim werd gesloten, landden 38 vliegtuigen noodgedwongen in het Canadese stadje Gander. De kleine gemeenschap sloeg meteen de handen ineen om de ruim 7.000 gestrande reizigers voor meerdere dagen op te vangen en te verzorgen. In deze hartverwarmende musical maken angst en wantrouwen plaats voor hoop, ontroering, humor en liefde.

Inclusief garderobe, pauzedrankje en servicekosten

Come from Away social distance

De huidige regels van de overheid laten zien dat u veilig naar het theater kan. Bij de internationale hitmusical Come From Away heeft iedereen een zitplek, houden we rekening met de maximale capaciteit van 1.250 bezoekers en bij binnenkomst moet een coronatoegangsbewijs getoond worden.

Dankzij het coronatoegangsbewijs hoeft de 1,5 meter niet te worden aangehouden. Mocht u toch twijfels hebben of het niet prettig vinden om direct naast een ander te zitten, bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van de 1,5 meter optie. Wij zorgen er dan voor dat u niet direct naast een ander gezelschap zit gedurende de voorstelling. Deze 1,5 meter optie bevindt zich in de tweede helft van de zaal. Ondanks de 1,5 meter afstand vragen we u om uw ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. 

Het is mogelijk om hiervan gebruik te maken bij de avondvoorstellingen van Come From Away op vrijdag 3 december en zaterdag 4 december. In het bestelproces kunt u kiezen voor het ticket Come From Away - Social Distance

Waargebeurd verhaal

Wanneer het er echt op aankomt, staan we dan voor elkaar klaar? Come From Away vertelt het waargebeurde verhaal over de bewoners van een klein Canadees stadje die plotseling worden geconfronteerd met ruim 7.000 nieuwkomers. Deze reizigers stranden op 11 september 2001, de dag van de aanslagen, in Gander omdat hun vliegtuigen door de sluiting van het Amerikaanse luchtruim moeten uitwijken. De plaatselijke bevolking slaat onmiddellijk de handen ineen om de gestrande passagiers voor meerdere dagen op te vangen en te verzorgen.

Saamhorigheid in onzekere tijden

Come From Away vertelt het hartverwarmende verhaal over hoop, humor en liefde in een crisissituatie. De musical, een enorm succes in de Verenigde Staten en Engeland, laat zien hoe mensen onder moeilijke omstandigheden elkaar steunen en verder helpen. Come From Away is geschreven door Irene Sankoff en David Hein, die hun inspiratie vonden na een bezoek aan Gander, tien jaar na 11 september 2001. Voor hun verhaal over saamhorigheid in onzekere tijden baseerden zij zich op getuigenissen van de bewoners van Gander en op getuigenissen van de reizigers en crewleden die noodgedwongen in de kleine gemeenschap terechtkwamen.

Broadway musical

De Nederlandse versie van Come From Away is een geheel nieuw gemaakte productie. De originele versie van Come From Away ging in 2015 in première in Seattle en brak daar alle verkooprecords. Sinds 2017 is Come From Away te zien op Broadway; deze productie kreeg zeven nominaties voor een Tony Award. Begin 2019 beleefde de productie de Europese première op West End, daar werd Come From Away bekroond met de prijs voor de beste musical.

Willemijn Verkaik eerste castlid Come From Away

Willemijn Verkaik “Ik was diep onder de indruk toen ik Come From Away op Broadway zag. Het is een eer om de rol van pilote Beverley Bass te mogen spelen”.

Pers over Come From Away

AD ★★★★
Deze musical biedt wél hoop in crisistij.

Het Parool
Je hart stroomt vol met liefde voor wat daar is gebeurd.

AD ★★★★
De Nederlandse versie van de musical Come From Away heeft alles in zich om de status van klassieker in rap tempo te veroveren.Let op! Coronatoegangsbewijs

Bij binnenkomst vragen we u om uw ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kunt u digitaal (via de Coronacheck-app op uw telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.


Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een van onze arrangementen. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces.

Dinerbuffet Come From Away (29,50)

Met het dinerbuffet geniet u van verschillende warme en koude gerechten, geserveerd in buffetvorm.

Ontvangst- en pauzearrangement (v.a. € 9,50)

Met een arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar vooraf aan de voorstelling. De hapjes worden in een boxje geserveerd en mogen, net als de drankjes, mee de zaal in.

Theater businessarrangement

Met een Theater businessarrangement trakteert u uw medewerkers, klanten of relaties met een compleet avondje uit!

Podcast Front Row

MediaLane presenteert de podcast Front Row. Een podcast speciaal voor liefhebbers van theater, media en entertainment. Duik in de achtergrond van nieuwe voorstellingen en tv-programma’s van MediaLane. Voormalig hoofdredacteur van Het Parool, Ronald Ockhuysen gaat in gesprek met regisseurs, acteurs, programmamakers, choreografen en muzikanten.

De eerste podcast staat in het teken van de musical Come From Away! Actrice Willemijn Verkaik en regisseur Antoine Uitdehaag vertellen meer over het succes van de musical in Amerika en Engeland, optreden na corona en het optreden van Willemijn Verkaik tijdens de Oscaruitreiking in Los Angeles. Beluister hier de podcast Front Row!

Trailer

Bekijk de eerste beelden van de indrukwekkende musical Come From Away.

Kijk mee achter de schermen!

De voorbereidingen voor de musical Come From Away zijn in volle gang! Neem een kijkje achter de schermen bij de repetities, maak alvast kennis met de cast, het decor en verschillende liedjes en ontdek de reacties van andere bezoekers!

De try-outs
De eerste try-outs van de musical Come From Away zijn geweest. De reacties van het publiek maken dat we ons nog meer verheugen op deze bijzondere musical.  

Eerste repetitiedag
De cast en het orkest kwamen voor het eerst samen om de ijzersterke nummers uit de musical te spelen.

Maak kennis met de cast!

Musical Awards, the kick-off
Tijdens de Musical Awards, the kick-off gaf de cast van Come From Away hun eerste optreden. Heb je het gemist of wil je het nog eens beleven? Kijk het hier terug! 

Archief