Openingstijden De receptie en kassa zijn gesloten van ma 15 juli t/m zo 11 augustus en van ma 19 t/m... Lees hier meer
Lezing
Archief

De aanpak bij autisme

Van probleem naar oplossing

Wat gebeurt er in het hoofd van iemand met Autisme Spectrum Stoornis (ASS)? Als je dat weet kun je het gedrag dat daaruit voortkomt verklaren. Dat doet Colette de Bruin in haar nieuwste boek: ‘Dit is Autisme! Van hersenwerking tot gedrag’. Zij heeft hiervoor samengewerkt met neurobioloog dr. Fabienne Naber. Colette neemt je mee op een boeiende en unieke reis door het brein van iemand met autisme.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Let op: dit evenement is in verband met omstandigheden geannuleerd. Indien u in het bezit bent van een ticket, dan wordt u door de organisatie hierover geïnformeerd.

 Geef me de 5 wil zoveel mogelijk mensen op weg helpen naar positief contact bij autisme. Daarom start Colette in november een tournee door Nederland. In iedere provincie geeft zij twee lezingen waarin zij de breinwerking van iemand met ASS naar de praktijk vertaalt. Dit doet zij aan de hand van herkenbare voorbeelden ondersteund met video.

Deze lezing is onderdeel van de nieuwe lezingentour 2017-2018 die start op 7 november. Tijdens deze tour wordt eerst de lezing ‘Dit is autisme’ in dezelfde regio’s gegeven. De lezing ‘De aanpak bij autisme’ kan ook bezocht worden zonder dat de lezing ‘Dit is autisme’ is bijgewoond, maar is er wel een goede aanvulling op. 

Kijk hier voor meer informatie en tickets.

Archief