Muziek
Archief

De Grote Drie in Concert

Een theaterconcert, afgeleid van de musical ‘Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie’

Wegens de aangescherpte overheidsmaatregelen m.b.t. de bestrijding van COVID-19 is de voorstelling van De Grote Drie geannuleerd. Bezoekers hebben hierover op 16 oktober een mail ontvangen.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten

Wij hanteren een maximum van 4 tickets per bestelling wegens de coronamaatregelen. Meer dan 4 tickets? Verdeel uw tickets dan over twee of meer boekingen.

We volgen de drie diva’s in aanloop naar een gezamenlijk concert dat er nooit is geweest, maar dat we altijd hebben gemist. Onder begeleiding van een live-orkest staan de drie vedettes, gespeeld door Ellen Pieters, Hanneke Drenth & Frédérique Sluyterman van Loo, De Grote Drie weer op het toneel. Je hoort hun mooiste nummers, maar ziet ook hun divagedrag.

De drie actrices vertolken in character ‘hun’ grootste successen zoals Het is Over, De Minutenwals, Zeur niet, Herr Heinzelmann, De bokken en schapen, Wat heb je gedaan Daan, Jaloezie, Dobbe Dobbe Dobbe, Om alles, Lou er ligt een lijster in de la, De vleselijke woning, Er zit nog leven in de oude kat, We bennen op de wereld om mekaar te helpen nietwaar, Wat voor weer zou het zijn in Den Haag.

Musical Award

De productie werd juichend ontvangen, veelvuldig genomineerd en onderscheiden met een Musical Award voor beste musical.


Scenes ★★★★★
Smullen van de liedjes


De Telegraaf ★★★★
Muzikale hoogtepunten  


De Volkskrant ★★★★
Voorstelling om te koesteren

Trouw ★★★★
Een juweel


AD ★★★★
Hilarisch en gevoelig


1 huishouden per reservering| Bij 1 reservering gaat MartiniPlaza uit van 1 huishouden. Bestaat uw gezelschap uit meerdere huishoudens? Dan dient u per huishouden een aparte reservering te maken. Op deze manier kan MartiniPlaza de 1,5 meter regels hanteren en kunt u MartiniPlaza veilig bezoeken.

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een borrel arrangement. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces.

Borrel arrangement (€ 12,50)

Met een nagenieten arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar na de voorstelling. De culinaire invulling volgt binnenkort.

Archief