De Grote Drie in Concert

Een theaterconcert, afgeleid van de musical ‘Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie’

Een theaterconcert, afgeleid van de musical ‘Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie’.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zondag 08-11-2020 16:00 uur € 28,00 - € 28,00 bestel
bestel

Een fictief verhaal over de drie grote en unieke theatervedettes Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong. We volgen de drie diva’s in aanloop naar een gezamenlijk concert dat er nooit is geweest, maar dat we altijd hebben gemist. Onder begeleiding van een live-orkest staan de drie vedettes, gespeeld door Ellen Pieters, Hanneke Drenth & Frédérique Sluyterman van Loo, De Grote Drie weer op het toneel. Je hoort hun mooiste nummers, maar ziet ook hun divagedrag.

De drie actrices vertolken in character ‘hun’ grootste successen zoals Het is Over, De Minutenwals, Zeur niet, Herr Heinzelmann, De bokken en schapen, Wat heb je gedaan Daan, Jaloezie, Dobbe Dobbe Dobbe, Om alles, Lou er ligt een lijster in de la, De vleselijke woning, Er zit nog leven in de oude kat, We bennen op de wereld om mekaar te helpen nietwaar, Wat voor weer zou het zijn in Den Haag.

Musical Award

De productie werd juichend ontvangen, veelvuldig genomineerd en onderscheiden met een Musical Award voor beste musical.

1 huishouden per reservering| Bij 1 reservering gaat MartiniPlaza uit van 1 huishouden. Bestaat uw gezelschap uit meerdere huishoudens? Dan dient u per huishouden een aparte reservering te maken. Op deze manier kan MartiniPlaza de 1,5 meter regels hanteren en kunt u MartiniPlaza veilig bezoeken.

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een borrel arrangement. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces.

Borrel arrangement (€ 12,50)

Met een nagenieten arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar na de voorstelling. De culinaire invulling volgt binnenkort.