De Parelvissers

Staatsopera van Tatarstan | Bizets exotische opera

Het geliefde operagezelschap uit Tatarstan komt met een nieuwe enscenering van De Parelvissers. Het gezelschap is al ruim 25 jaar een graag geziene gast in de Nederlandse theaters met de mooiste operaklassiekers.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 07-03-2020 20:00 uur € 36,70 - € 41,70 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

In het exotische meesterwerk van Bizet, met het wereldberoemde duet, vinden twee vrienden, Zurga en Nadir, elkaar na jaren terug. Maar hun hernieuwde vriendschap wordt bedreigd als ze beiden verliefd worden op Leïla. Voor het grote publiek is De Parelvissers vooral bekend vanwege het prachtige duet Au fond du temple saint, maar ook de aria van Nadir in de eerste acte, Je crois entendre encore, is een publiekslieveling. Geniet van de topsolisten, het grote orkest en de prachtige decors en kostuums die dit Oosterse sprookje tot een onvergetelijke operabelevenis maken.

Deze opera is Frans gezongen en heeft Nederlandse boventiteling.

Dagblad van het Noorden
"… Een ideale Leïla … met allure en raffinement, vocaal beheerst, verfijnd en stilistisch helemaal juist"

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we voor jou een speciale Parelvissers theaterschotel samengesteld. Reserveer meteen tijdens het bestellen van je kaarten (17,50). Tijdens het bestellen van je kaarten of via deze pagina is ook à la carte reserveren mogelijk. 

Parelvissers theaterschotel
Gegrild varkenshaasje | Saus van drie soorten peper | Groene asperges | Aardappeltaartje | Frisse salade