Muziek
Archief

Dennis van Aarssen

Start spreading the news

The Voice of Holland 2019-winnaar Dennis van Aarssen komt naar MartiniPlaza! Een heerlijke liedjesavond waarin Dennis zijn publiek meeneemt in een muzikale reis vol herkenbare en memorabele momenten uit de rijke muziekhistorie.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

Dat kan ook niet anders, wetende dat grootheden als Frank Sinatra, Josh Groban en Michael Bublé belangrijke inspiratiebronnen zijn voor de Gorinchemmer. En Robbie Williams niet te vergeten! Het was zijn album ‘Swing When You’re Winning’ waardoor Dennis al op jonge leeftijd wist dat hij – net als de populaire Britse rasentertainer – artiest wilde worden.

The Voice of Holland

Dennis verkent al enkele jaren de grenzen van zijn zangtalenten. Tijdens de negende editie van The Voice of Holland wist hij zich te presenteren aan het grote publiek als een uitzonderlijk talent, met een soepel en warm stemgeluid, waarbij hij steeds de juiste emotionele toon weet aan te slaan. Met innemende vertolkingen van bekende tracks als ‘Mr. Bojangles’, ‘That’s Life’ en ‘Modern World’ wist Dennis van Aarssen de finale te winnen.

Start spreading the news

Voor zijn eerste theaterprogramma ‘Start spreading the news’ heeft Dennis gekozen voor een kleurrijke mix die bestaat uit de mooiste liedjes uit het Great American Songbook, bekende jazz standards en populaire songs van grote zangers en chansonniers zoals Charles Aznavour, Michael Bublé en Stromae. Dennis zingt daarbij ook een aantal nieuwe nummers uit zijn eigen repertoire. De samenstelling van zijn theaterprogramma biedt ruimte voor de nodige muzikale verassingen, maar is daarnaast ook een feest der herkenning. Het staat garant voor een gloedvolle avond met liedjes vol muzikale herinneringen.

Dagblad van het Noorden ⭐⭐⭐⭐
“Miss Jones, Mister Bojangles, One for my baby en Fly with me gijzelen de zaal in stille overgave.”

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we een speciale Dennis van Aarssen theaterschotel samengesteld (17,50 per persoon). Ook kunt u à la carte dineren. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.  

Dennis van Aarssen theaterschotel
Gegrilde zalmfilet | Zacht gegaarde venkel uit de oven | Groene asperges | Puree van aardappel en pompoen | Rozet van kruidenboter | Frisse salade

Archief