Musical
Archief

Diana & Zonen
Een koninklijke musical

Beleef het meeslepende verhaal over Prinses Diana, die behalve prinses vooral moeder was, vechtend voor het geluk van haar zonen.

Deze voorstelling is volledig geplaceerd, een coronatoegangsbewijs is niet nodig.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief garderobe

Diana & Zonen

De gloednieuwe musical Diana & Zonen schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle.

Met welke uitdagingen krijgen William en Harry te maken? Wat kregen de zonen van hun moeder mee?

Rivaliteit, schuld en romantiek

Diana & Zonen is een koninklijk liefdesverhaal over rivaliteit, schuld en romantiek, nergens zo meeslepend verteld als live in het theater van MartiniPlaza in Groningen.

Waarschuwing: In Diana & Zonen wordt gebruikt gemaakt van stroboscopen.

Bereikbaarheid

Situatie vanaf 28 februari
Automobilisten vanuit de richting Assen en Drachten worden via tijdelijke wegen omgeleid en dienen rekening te houden met extra reistijd. Automobilisten vanuit de richting Hoogezand kunnen MartiniPlaza bereiken van de westelijke ringweg.
Voor alle bezoekers geldt dat de Leonard Springerlaan uitsluitend te bereiken is via de Paterswoldseweg.

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een van onze arrangementen. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces of via onze reserveerlijn op 050 5222 777 (bereikbaar op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur).

Driegangenkeuzemenu (29,50)

Met een driegangenkeuzemenu stelt u zelf uw eigen driegangenmenu samen uit een geselecteerd aantal gerechten.

Theaterschotel (18,50 p.p.)

Gebakken kabeljauw | kabeljauw, witte wijn-saffraan, kruidenpuree, seizoensgroenten, sla en garnituren

Ontvangst- en pauzearrangement (9,50 p.p.)

Met een arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar op het door u gereserveerde moment.

Nagenieten arrangement (12,50 p.p.)

Met een arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar op het door u gereserveerde moment.

Theater businessarrangement

Met een Theater businessarrangement trakteert u uw medewerkers, klanten of relaties met een compleet avondje uit!

Hotel Theaterarrangement

Maak uw bezoek aan het theater extra bijzonder met een luxe hotelovernachting inclusief ontbijt.

Muziek

De cast van Diana & Zonen heeft tijdens de lockdown niet stil gezeten. Maar liefst 10 nummers uit de musical zijn opgenomen en te beluisteren op de bekende streamingdiensten!

Cast

Prinses Diana: Marlijn van Weerdenburg | Deze talentvolle actrice, zangeres en presentatrice (bekend van o.a. MolTalk en Danni Lowinski) vertolkt de rol van prinses Diana in de musical Diana & Zonen.⁠

Camilla: Gerrie van der Klei | Gerrie vertolkte vele rollen in musicals als Sonneveld, Annie en My Fair Lady en trad met de vermaarde Boy Edgar en zijn Big Band op als jazz zangeres overal ter wereld.

Prins William: Jonathan Demoor | Alleskunner Jonathan vertolkte, tijdens zijn studie Muziektheater, verscheidene rollen in de tour van Sprookjesboom de Musical (Efteling). Hij was meerdere jaren achtereen te zien als Erik Hazelhoff Roelfzema in de musical Soldaat van Oranje.

Prins Harry: Freek Bartels | Zijn talent werd ontdekt in de zoektocht naar Joseph voor de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Wat volgende waren vele vertolkingen van rollen in verschillende musicals waaronder Beauty and the Beast, From Sammy with Love, Aida en Hello Dolly.

Kate Middleton: Liss Walravens | De talentvolle Liss Walravens heeft al in vele theaterproducties mogen schitteren zoals Aida in concert, The Addames Family, Soldaat van Oranje, Billy Elliot en Was Getekend Annie M.G. Schmidt. Was op tv te zien in de NPO serie Jeuk en is als actrice en presentatrice te zien op Disney Channel.

Meghan Markle: Danique Graanoogst | Dit jonge talent studeerde in 2019 af aan het Lucia Marthas Institute. Danique was o.a. te zien in de musical Mamma Mia! en in Hello, Dolly! Daarnaast danste ze mee tijdens de Musical Sing-a-long en tijdens de opening van het Musical Awards Gala.

Credits

Script: Dick van den Heuvel
Regie: Frank van Laecke
Liedteksten: André Breedland
Muziek: Jeroen Sleyfer & Sophie Veldhuizen
Decorontwerp: Carla Janssen Höfelt
Kostuumontwerp: Yan Tax
Producenten: Iris van den Ende

Diana & Zonen is een productie van het MartiniPlaza Theater als partner in de Theateralliantie in samenwerking met Medialane.

Meer informatie: www.dianaenzonen.nl

Quotes uit recensies

"Diana & Zonen laat echt een indruk achter." ★★★★ AD

"Musical Diana & Zonen biedt een Nederlandse blik op de Britse royals." Het Parool


Musical Awards, the kick-off

Tijdens de Musical Awards, the kick-off zong Marlijn Weerdenburg samen met de cast het nummer 'Wijs mij niet af'. Heb je het gemist of wil je het opnieuw beleven? Bekijk het optreden hier!


Archief