Familie Muziektheater
Archief

Dirk Scheele

Roep van de Jungle

Een muzikale belevenis met dans- en poppenspel.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten en garderobe

Japie het Apie

Dirk gaat in deze muzikale voorstelling op zoek in de jungle naar zijn oude vriend Japie het Apie – bekend uit de bioscoopfilm en de Dirk’s best bekeken video op YouTube. Tijdens deze zoektocht komt hij allerlei muzikale beesten tegen die Dirk helpen zijn maatje te vinden, en dit levert veel hilariteit op.

Swingende band

Wanneer Dirk uiteindelijk Japie treft, blijkt dat hij een swingende Apenband heeft opgericht die helaas nog een paar bandleden mist. Dit is het startsein voor de talentenjacht “De roep van de Jungle", waarbij de kinderen in het publiek en de overige dieren strijden om een plekje op het podium samen met Dirk en de andere muzikanten.

Een spetterend Jungle-Popconcert is het gevolg, waarin veel bekende en nieuwe liedjes van Dirk worden gezongen, en de kinderen in de zaal volop mee kunnen zingen en dansen.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

WINACTIE | Maak kans op de cd ‘Dirk Scheele in de Jungle’ en het enige echte Dirk Scheele T-shirt! Onder de kaartkopers voor de voorstelling Roep van de Jungle van Dirk Scheele verloten wij deze prijs 2 keer. Wanneer je al een ticket hebt gekocht, doe je automatisch mee. Nog geen ticket gekocht? Doe dit dan snel en maak kans op deze te gekke prijs! De actie loopt t/m vr 11 februari!

Kom alvast in de stemming

Let op! Coronatoegangsbewijs

Bij binnenkomst vragen we u om uw ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kunt u digitaal (via de Coronacheck-app op uw telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Bereikbaarheid

Op dit moment wordt er druk gewerkt aan de zuidelijke ringweg. Tijdens deze werkzaamheden blijft MartiniPlaza altijd bereikbaar. Wel dienen automobilisten regelmatig rekening te houden met enige minuten extra reistijd.

Situatie 13 februari 2022
MartiniPlaza is voorafgaand aan de voorstelling goed te bereiken. Wij adviseren bezoekers uit de richtingen Hoogezand en Delfzijl na afloop echter de westelijke ringweg te gebruiken. Het Julianaplein is dan voor hen afgesloten.
Meer informatie vindt u op: www.operatiejulianaplein.nl

Archief
Dirk Scheele