Muziek
Archief

Douane Harmonie Nederland

Fusion Rock in optima forma

Na een succesvol concert in 2017 strijkt op maandagavond 11 november 2019 het orkest van de Douane en Belastingdienst neer in MartiniPlaza. Het orkest verzorgt een spetterend concert voor alle medewerkers en postactieven van de Belastingdienst woonachtig of werkzaam in de Noordelijke regio.

Wat kun je verwachten?

Het thema van het concert is Fusion Rock. Het element Fusion komt vooral tot uitdrukking in de mix van muziekstijlen waarbij klassieke werken afgewisseld worden met bekende filmmuziek en met toppers uit de symfonisch rockmuziek.
De invloed van Rock is met name hoorbaar in de kracht en de intensiteit van de muziek uit de jaren 60 en 70. Speels ontmoeten akoestische en elektronische instrumenten elkaar waardoor een samensmelting van meerdere muziekstijlen ontstaat.

Het concert wordt opgeluisterd door solisten uit het orkest en door de rockzanger Martin van der Starre. Verder wordt je beleving getrakteerd op speciaal voor deze show gemaakte beeld- en lichteffecten. Het optreden staat onder leiding van chef-dirigent Björn Bus. Kortom, het wordt een avond vol afwisseling en verrassingen. Fusion Rock in optima forma!

Kaarten bestellen

Kaarten reserveren doe je door het invullen van het bestelformulier en de toegangskaarten zullen vanaf maandag 21 oktober per post naar het opgegeven huisadres worden verzonden. Maximaal 4 kaarten per bestelling. De toegang is gratis. Indien u meer kaarten wenst kunt u contact opnemen met de organisatie.

Klik hier voor meer informatie over Douane Harmonie Nederland.

Archief