Familie

The Incredible Dr. Pol

Dr. Pol komt met een exclusieve theatertour terug naar MartiniPlaza. Een voorstelling voor het hele gezin vol (h)eerlijke levenswijsheden en anekdotes van ’s werelds meest beroemde dierenarts.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zondag 16-09-2018 15:00 uur € 29,00 - € 39,00 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje 

Dr. Pol is niet zomaar een dierenarts: hij is The Incredible Dr. Pol, wereldberoemd geworden door de reality tv-serie van National Geographic Channel. Nadat zijn theatertour vorig seizoen razendsnel was uitverkocht, keert de van origine Drentse Jan Harm Pol terug naar Nederland voor een exclusieve theatertour. Met nóg persoonlijkere, ‘beestachtigere’ en intiemere verhalen over zijn leven en werk op het platteland van Amerika, wil hij een jong en nieuwe generatie inspireren respect- en liefdevol om te gaan met dier en mens. Daarnaast biedt de theatertour je een unieke kijk in het leven van de man achter Dr. Pol.

Een bericht van Dr. Pol

Heb jij een kaartje gekocht voor de voorstelling? Dan heeft de arts een bericht voor jou:

“Mijn familie en ik verheugen ons enorm op jouw komst. Dieren worden in het theater helaas niet toegelaten, maar ik heb iets bedacht zodat we toch een soort 'spreekuur' kunnen houden. Mail een foto van jouw (huis-)dier en je vraag naar foto@senf.nl. Vermeld hierbij duidelijk de naam van het dier en het theater waar je naar onze show komt kijken. Het maakt niet uit of het een hond, paard, koe, vis, muis of sprinkhaan is, als jij een leuke vraag hebt zie je jouw dier misschien terug op het grote scherm in het theater. Je kan je leukste foto en vraag tot op de dag van de show naar mij mailen. Ik kijk er naar uit!”