Edwin Evers Band

Op 17 oktober 2020 staat de Edwin Evers Band weer in MartiniPlaza!

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 17-10-2020 21:00 uur € 29,00 bestel
bestel

15 jaar geleden speelden ze voor het eerst samen ter ere van de CD-presentatie van ‘Evers Staat Op’. Sindsdien zijn ze nooit meer opgehouden. Of ze nu talenten begeleiden tijdens The Voice of Holland of hun eigen interpretatie van de muziek van hun helden brengen, de kwaliteit is altijd fenomenaal. Van prachtige ballads tot de meest swingende nummers, de Edwin Evers band weet precies hoe ze je hart veroveren. Geniet van een avond met de Edwin Evers Band in Groningen, deze fantastische band zal om 23:00 uur het podium betreden. Fun op alle fronten, dat moet je meemaken.

Voorprogramma act: The Originals

The Originals is een Nederlandse coverband die alles op verzoek speelt. Welk liedje je ook wilt horen; The Originals spelen het direct voor je. De band heeft een assortiment van meer dan 5000 nummers dat ze door het hele land ten gehore brengen. Wellicht dat je The Originals kent van radio 538, waar zij regelmatig te zien en te horen zijn. De beste coverband van Nederland geeft een interactieve show om nooit te vergeten. Het publiek staat centraal tijdens de show en iedereen mag vanaf het verzoekjespodium bepalen wat The Originals gaat spelen.

Voorprogramma act: Gerard Ekdom

Je moet vroeg opstaan om de kennis over de eighties- en nineties hits van deze Dokter Pop bij te houden. Om zes uur ’s ochtends presenteert hij namelijk ‘Ekdom in de morgen’. Als dat te vroeg is, kom dan naar dit feest waar deze muziekfreak alle classics aan elkaar praat.

  • Deuren open: 20:00 uur
  • Aanvang voorprogramma 21:00 uur
  • Leeftijd: 18+
  • Tribune- en staanplaatsen
  • Beperkt aantal tribune- en staanplaatsen. Vol=vol, dus kom op tijd!
  • Met afterparty
  • Support act: DJ, The Originals en Gerard Ekdom

Heeft u vragen of hulp nodig bij uw bestelling, neem dan contact op met liveoplocatie@fletcher.nl