Openingstijden De receptie en kassa zijn gesloten van ma 19 t/m zo 25 augustus. Lees hier meer
Musical
Archief

Expeditie Eiland

Drie gezinnen op jacht naar geluk

Drie compleet verschillende gezinnen gaan op jacht naar geluk door zich op te geven als kandidaat voor het splinternieuwe televisieprogramma Expeditie Eiland.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

Expeditie Eiland is een spannende en schurende komische musical met een vette knipoog naar reality programma’s als ‘Expeditie Robinson’, ‘Temptation Island’ en ‘Helemaal het einde’.

Het verhaal

Het volkse gezin Ten Kate, het wat omhooggevallen gezin Van Stirum-Vinkesteijn en het ingedutte gezin Kuipers. Drie compleet verschillende gezinnen, die elkaar thuis waarschijnlijk nooit een blik waardig zouden gunnen, zijn op dit eiland tot elkaar veroordeeld. Aanvankelijk is iedereen gericht op de winst. De hoofdprijs is dan ook niet misselijk: de winnaar wint het eiland en een geldbedrag van 1 miljoen euro! Ze leggen allemaal hun lot in handen van presentator Ruud Salomons.

In een wirwar van beproevingen, opdrachten en een karig eilandleven bevinden de kandidaten zich in steeds vreemdere situaties. Zeker als blijkt dat in ieder gezin afzonderlijk ook nog het een en ander uitgevochten dient te worden. Als de beproevingen en opdrachten die Ruud zijn kandidaten laat ondernemen zo bizar worden dat niemand in Expeditie Eiland zijn leven nog zeker is, vliegt alles uit de bocht.

Cast

Jelka van Houten/Renée van Wegberg (delen de rol), John Buijsman, Ferry Doedens, Lone van Roosendaal, Rutger de Bekker, Dennis Willekens, Joey Schalker, Jip Bartels, Kaylee Peters en Pascalle Langhorst.

Om alvast in de stemming te komen


Archief