Frans Bauer - Live in concert

Deze voorstelling stond aanvankelijk gepland op dinsdag 8 december 2020.

Frans Bauer in het theater is een avond ongedwongen genieten van een heerlijke show met de meest gezellige ster van ons land. Een avond vol Hollandse hits, spektakel en de gulle lach van Frans.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
vrijdag 04-02-2022 20:00 uur € 23,45 - € 44,70 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.

Wij hanteren een maximum van 4 tickets per bestelling wegens de coronamaatregelen. Meer dan 4 tickets? Verdeel uw tickets dan over twee of meer boekingen.

Voor deze voorstelling kunnen studenten gebruik maken van 50% last-minute studentenkorting. Kijk op deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

Genieten van een oergezellig avondje Frans Bauer

25 jaar na zijn eerste tournee bezoekt Frans Bauer opnieuw de mooiste theaters van Nederland. Het reizen zit Frans in het bloed en daar mag iedereen van meegenieten. Van de Verenigde Staten tot China en nu van een muzikale reis, gewoon gezellig bij jou om de hoek. Frans weet met hetzelfde spontane gemak zowel Ahoy als de theaterzaal tot een gezellige huiskamer te maken. Altijd oprecht en ontwapenend, ontroerd of juist in de lach geschoten met een schatkist vol aan mooie liedjes en feestelijke hits.

Onder begeleiding van zijn vaste orkest, de Holland Show Band, genieten we van een oergezellig avondje Frans Bauer.

1 huishouden per reservering| Bij 1 reservering gaat MartiniPlaza uit van 1 huishouden. Bestaat uw gezelschap uit meerdere huishoudens? Dan dient u per huishouden een aparte reservering te maken. Op deze manier kan MartiniPlaza de 1,5 meter regels hanteren en kunt u MartiniPlaza veilig bezoeken.

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een van onderstaande opties. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces. Vanaf 17.00 uur is ons restaurant Inspirations geopend.

Frans Bauer theaterschotel (€ 17,50 p.p.)

Coq au vin (kip in rode wijnsaus) | Roergebakken aardappelblokjes | Witte asperges | Frisse salade

Borrel arrangement (€ 12,50)

Met een arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar op het door u gereserveerde moment.

Theater businessarrangement

Met een Theater businessarrangement trakteert u uw medewerkers, klanten of relaties met een compleet avondje uit!