Frans Bauer

Live in concert

Frans Bauer in het theater is een avond ongedwongen genieten van een heerlijke show met de meest gezellige ster van ons land. Een avond vol Hollandse hits, spektakel en de gulle lach van Frans.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
vrijdag 08-05-2020 20:00 uur € 44,70 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje

Voor deze voorstelling kunnen studenten gebruik maken van 50% last-minute studentenkorting. Kijk op deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

25 jaar na zijn eerste tournee bezoekt Frans Bauer opnieuw de mooiste theaters van Nederland. Het reizen zit Frans in het bloed en daar mag iedereen van meegenieten. Van de Verenigde Staten tot China en nu van een muzikale reis, gewoon gezellig bij jou om de hoek. Frans weet met hetzelfde spontane gemak zowel Ahoy als de theaterzaal tot een gezellige huiskamer te maken. Altijd oprecht en ontwapenend, ontroerd of juist in de lach geschoten met een schatkist vol aan mooie liedjes en feestelijke hits. 

Onder begeleiding van zijn vaste orkest, de Holland Show Band, genieten we van een oergezellig avondje Frans Bauer.

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we een speciale Frans Bauer theaterschotel samengesteld (17,50 per persoon). Ook kunt u à la carte dineren. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.

Frans Bauer theaterschotel
Coq au vin (kip in rode wijnsaus) | Roergebakken aardappelblokjes | Witte asperges | Frisse salade