Show
Archief

Freek Vonk Live op Wereldreis

De succesvolle serie shows van Freek Vonk krijgt een vervolg. Met zijn familie show Op Wereldreis neemt hij de bezoekers mee op een spectaculaire reis om de wereld.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten

Freek vertelt verhalen over de natuur en er zijn video’s te zien van zijn avonturen in het wild. Met deze familieshow kunnen fans van alle leeftijden op zowel een leuke, spannende als leerzame manier kennis maken met Freek en zijn avonturen over de hele wereld. Een 90 minuten durende voorstelling waarbij je de meest bijzondere en gave dieren ziet voorbij komen.

“Het was geweldig om bij de vorige shows te zien dat er vanuit alle leeftijden zoveel belangstelling is voor de natuur en verhalen over wilde dieren. Ouders en kinderen bleven maar vragen wanneer ik in de rest van Nederland ging optreden. Daarom heb ik besloten om tussen mijn reizen door dit jaar een paar voorstellingen te geven. Ik heb er heel veel zin in!”, aldus Freek Vonk.

De 34-jarige dr. Freek Vonk is niet alleen bioloog maar ook wetenschapper bij Naturalis in Leiden. Hij promoveerde in 2012 aan de Universiteit Leiden. Hij doet onder andere onderzoek naar de evolutie van slangen en slangengif. En daarnaast is hij programmamaker bij Zapp/VPRO en BNNVARA, waarvoor hij de wereld over reist.