Festival
Archief

Gastronomie Festival

Gastronomie Festival, de smaak (r)evolutie van het Noorden.

Twee dagen in het teken van gastronomie

Liefhebbers van culinaire hapjes en heerlijke dranken komen op zondag 2 en maandag 3 februari 2020 geheel aan hun trekken op de eerste editie van het Gastronomie Festival in MartiniPlaza Groningen. Geniet van vele stands met wijnen, speciaalbieren, vis & vleeswaren en groenten, tapashapjes, sushi, de Franse keuken, gerechten van het Hogeland, borrelhappen en meer. Op het Gastronomie Festival 2020 presenteren restaurants, eetcafés, koks en ondernemers hun gerechten, dranken en streekproducten aan het publiek.

Hoofdonderdelen

  • Preuvenement
  • Foodyard
  • Entertainment

Preuvenement
Kom proeven bij diverse stands van restaurants, eetcafés en koks die hun gerechten, hapjes en producten presenteren aan het publiek

Foodyard
Ontdek horecaondernemers uit Groningen, Friesland en Drenthe en laat je verrassen door mooie producten en leerzame workshops.

Entertainment
Geniet tijdens je bezoek van de leukste muziek op onze thema terrassen en kom met je kids naar de feestelijke kids-area.

Datum en aanvang

Zondag 2 februari 2020, 13.00 uur tot 21.00 uur.
Maandag 3 februari 2020, 11.00 uur tot 18.00 uur.

De toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie op deze website, Facebook of Instagram.

Doneer een blik soep

Bij de entree van het Gastronomie Festival vindt u een stand van de Voedselbank en de mogelijkheid blik(ken) soep te doneren. Uiteraard hopen wij dat alle bezoekers hier even aan denken, om zo de actie tot een groot succes te maken. Alvast bedankt voor jullie steun!

Plattegrond stand-indeling
Archief