Cabaret
Archief

Gék van paarden

Gék van paarden wordt MkdeManvan. Zijn charmante echtgenote bleek paardenliefhebster. Hij was in een hippisch huwelijk terecht gekomen.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten. Deze voorstelling vindt plaats in de Springerzaal.

Nog niet eerder in MartiniPlaza te zien geweest! MK de Manvan brengt paardencabaret. Hij vertelt droog en komisch hoe hij het hoofd probeert te bieden aan de paardenperikelen van zijn vrouw en brengt fraaie liedjes over een leven met paarden ten gehore.     

Dagblad van het Noorden
"MK heeft hetgeen hem overkwam met gepaste afstandelijkheid in taalgebruik geestig benaderd. Bovendien weet hij grappen onderkoeld en met ironie knap te brengen, zonder in voor de hand liggende woordspelingen uit de sector 'paard' te belanden."    

Trailer

Om alvast in de stemming te komen.

Foto: Rob Voss

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een arrangement. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces of via onze reserveerlijn op 050 5222 777 (bereikbaar op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur). Op de dag van de voorstelling na 15.00 uur bestellen kan alleen via de reserveerlijn.

Nagenieten arrangement (12,50 p.p.)

Heerlijk genieten na de voorstelling onder het genot van een hapje en een drankje. Dit arrangement bestaat uit twee drankjes naar keuze en een heerlijk borrelplateau.

Archief