Ghost Stories

Durf jij het aan?

Als je denkt dat je alles hebt gezien, komt de West End hit Ghost Stories naar Nederland. Een 80-minuten durende achtbaan van spanning en huiveringwekkende momenten die wereldwijd al door ruim 500.000 bezoekers werd gezien.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
vrijdag 29-11-2019 20:00 uur € 29,50 bestel
bestel

Inclusief servicekosten

Dr. Kuiper, een professor in parapsychologie, geeft een lezing over spookverhalen. Drie van de door hem verzamelde verhalen zijn hem in het bijzonder bijgebleven: dat van een nachtwaker, een jonge bestuurder en een zakenman die zijn eerste kind verwacht. Hebben die drie onverklaarbare ervaringen íets met elkaar te maken?

Waarschuwing: Ghost Stories bevat momenten van extreme spanning. De voorstelling is niet geschikt voor personen onder de 16 jaar. Wij raden iedereen met een nerveuze instelling aan om serieus te overdenken de voorstelling te bezoeken.

The Daily Telegraph
"Brilliant and deeply unsettling"

Daily Express
"Brilliantly scary"

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we voor jou een speciaal Ghost Stories buffet samengesteld. Reserveer meteen tijdens het bestellen van je kaarten! Al tickets voor de voorstelling? Reserveer het buffet dan hier.