Glorious Fight Events presents Enfusion

Op zondag 31 mei wordt MartiniPlaza tot een ware vechtsportarena omgebouwd. Kickboksers, op alle niveaus, zullen hun beste tonen. Glorious Fight Events presents Enfusion is een internationaal vechtsportevenement dat live wordt uitgezonden in meer dan 45 landen.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zondag 31-05-2020 14:00 uur € 31,70 bestel
bestel

Inclusief servicekosten.

Enfusion

Glorious Fight Events in samenwerking met Enfusion maakt zich op voor een spectaculair event in MartiniPlaza! Een top-event met maar liefst 13 A-klasse partijen waaronder 3 grote wereldtitel partijen. De inmiddels welbekende Sarèl de Jong uit Meedhuizen zal haar wereldtitel -64 kg op het spel zetten tegen de Duitse Michaela Michl. In de tweede wereldtitel, de -80 kg klasse, verdedigt de kersverse wereldkampioen Robin Ciric zijn belt tegen de Iranees Mohammed Ghaedibardeh! Een partij waar de insiders reikhalzend naar uit kijken! Wereldtitel 3 wordt gevochten in de -75 kg divisie. Endy Semeleer vecht in deze titanenstrijd tegen Regilio van den Ent. Natuurlijk zijn er naast deze 3 toppartijen op het allerhoogste niveau nog verschillende andere partijen in de verschillende klassen waar de spetters vanaf vliegen!

Naast al dit moois in de hoogste klasse is er uiteraard ook ruimte voor de Talents. Diverse B-, C-, en J-klasse partijen completeren de geweldige matchmaking. Er wordt uiteraard ook weer gezorgd dat alle overige sfeerbepalende zaken goed geregeld zijn. Zo zijn er weer danseressen en ringdames en zal er qua licht en geluid alles uit de kast worden gehaald. Al met al wederom een prachtige fightcard in een top ambiance die u een onvergetelijke dag gaat bezorgen! Kijk voor meer informatie op de site van Glorious Fight Events.

Datum en aanvang

Zaterdag 31 mei 2020
Zaal open 13:00 uur
Aanvang 14:00 uur

Entree

Voorverkoop online € 29,50 (+ € 2,20 servicekosten)
Deurverkoop € 35,00 (+ € 2,20 servicekosten)