Glorious Fight Events presents Enfusion

Een internationaal vechtsportevenement

Op 20 november 2021 wordt Martiniplaza omgebouwd tot een vechtsportarena waarin de atleten hun beste skills zullen tonen. Glorious Fight Events is een internationaal vechtsportevenement dat live wordt uitgezonden in meer dan 45 landen.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 20-11-2021 14:30 uur € 36,10 laatste!
laatste!

Enfusion

We maken ons op voor de eerste editie van Glorious Fight Events (voorheen Glorious Heroes). Met een top kaart waarop maar liefst 16 A-klasse partijen te zien zijn. Sarèl de Jong zal haar Enfusion wereldtitel in de -61 kg gaan verdedigen tegen de in Italië trainende Vittoria de Mauro. Een andere wereldtitelpartij is die tussen Rida Bellahcen en Muhammed Simsek. Zij zullen onderling uitmaken wie er met de wereldtitel -61 kg naar huis gaat. Beide partijen bieden spektakel.

Groot spektakel

Natuurlijk zijn er naast deze 2 toppartijen verschillende andere partijen in de verschillende klassen waar vuurwerk gegarandeerd is. Het belooft ook in deze editie een groot spektakel te gaan worden! Naast al dit moois in de hoogste klasse is er uiteraard ook ruimte voor andere talenten. Diverse B-, C-, en J-klasse partijen completeren de geweldige matchmaking! Er wordt uiteraard ook weer gezorgd dat alle overige sfeerbepalende zaken goed geregeld zijn. Er zal qua licht en geluid alles uit de kast worden gehaald.

Uiteraard hebben we ervoor gezorgd dat alles is opgezet binnen de huidig geldende coronaregels en is daarmee uw bezoek aan ons evenement naast een gezellige ook een veilige ervaring.

Al met al wederom een prachtige fightcard in een top ambiance die u een onvergetelijke dag gaat bezorgen! 

Kijk voor meer informatie op de website van Glorious Fight Events.

Aanvang en entree 

Voorverkoop online € 35,00 (+ € 1,10 servicekosten)

Zaal open 13:30 uur
Aanvang 14:30 uur

1 huishouden per reservering | Bij 1 reservering gaat MartiniPlaza uit van 1 huishouden. Bestaat uw gezelschap uit meerdere huishoudens? Dan dient u per huishouden een aparte reservering te maken. Op deze manier kan MartiniPlaza de 1,5 meter regels hanteren en kunt u MartiniPlaza veilig bezoeken.