Glorious Fight Events presents Enfusion

Een internationaal vechtsportevenement

Op 18 juni 2022 wordt Martiniplaza omgebouwd tot een vechtsportarena waarin de atleten hun beste skills zullen tonen. Glorious Fight Events is een internationaal vechtsportevenement dat live wordt uitgezonden in meer dan 45 landen.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 18-06-2022 14:30 uur € 39,70 - € 39,70 bestel
bestel

Enfusion

We maken ons op voor de eerste editie van Glorious Fight Events (voorheen Glorious Heroes). Met een top kaart waarop maar liefst 16 A-klasse partijen te zien zijn.. Een wereldtitelpartij is die tussen Rida Bellahcen en Muhammed Simsek. Zij zullen onderling uitmaken wie er met de wereldtitel -61 kg naar huis gaat. Beide partijen bieden spektakel. Natuurlijk zijn er naast deze 2 toppartijen verschillende andere partijen in de verschillende klassen waar vuurwerk gegarandeerd is. Het belooft ook deze editie een groot spektakel te gaan worden! Naast al dit moois in de hoogste klasse is er uiteraard ook ruimte voor andere talenten. Diverse B-, C-, en J-klasse partijen completeren de geweldige matchmaking! Er wordt uiteraard ook weer gezorgd dat alle overige sfeerbepalende zaken goed geregeld zijn. Er zal qua licht en geluid alles uit de kast worden gehaald. Uiteraard hebben we ervoor gezorgd dat alles is opgezet binnen de huidig geldende coronaregels en is daarmee uw bezoek aan ons evenement naast een gezellige ook een veilige ervaring. Al met al wederom een prachtige fightcard in een top ambiance die u een onvergetelijke dag gaat bezorgen! Kijk voor meer informatie op de website van Glorious Fight Events.

Datum en aanvang

18 juni 2022
Zaal open 13:00 uur
Aanvang 14.00 uur

Entree

Voorverkoop online € 37,50 (+ € 1,10 servicekosten)

Let op! Coronatoegangsbewijs

Bij binnenkomst vragen we u om uw ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kunt u digitaal (via de Coronacheck-app op uw telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Dit evenement stond aanvankelijk gepland op 20 november 2021.