Glorious Heroes presents Enfusion

Op 17 november wordt MartiniPlaza weer omgebouwd tot een ware arena waarin de sporters hun beste kunnen zullen tonen. Glorious Heroes presents Enfusion is een internationaal vechtsportevenement dat live wordt uitgezonden in meer dan 40 landen.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 17-11-2018 14:00 uur € 30,20 bestel
bestel

Enfusion

Inmiddels is de jubileum (tiende) editie achter de rug. Met genoegen kijken we hierop terug en maken ons weer op voor de volgende editie. Met vele mooie A-klasse en B-klasse partijen is er weer een geweldig hoofdprogramma samengesteld! Daarnaast is er een voorprogramma waarbij je eigenlijk al niet meer van een voorprogramma kunt spreken: een groot spektakel met vele opkomende talenten die alles zullen geven om voor de winst te gaan en een goede indruk achter te laten bij iedereen.

4-Man Tournament

Dit is een toernooi waarbij 4 topvechters strijden om de eerste plaats. De finalisten vechten dus 2 keer deze avond. De winnaar van dit toernooi krijgt een plek bij de FINAL 8 voor het € 100.000 toernooi in Abu Dhabi in december van dit jaar. De deelnemers aan dit 4-mans toernooi zijn: Marouan Toutouh (Marouan vecht veel in Azië, o.a. bij Kunlun Fight), Yassin "Mr Hollywood" Baitar, Regilio van den Ent, die vorig jaar ook mee deed in Abu Dhabi en daar veel indruk maakte, en "oude rot" Ardalan Scheikholeslami. De belangen zijn groot in dit toernooi en een ieder zal strijden voor wat hij waard is om een plekje bij de FINAL 8 te bemachtigen! De diversiteit aan stijlen van de deelnemers maakt dit tot een zeer aantrekkelijk toernooi. De finale partij van dit toernooi zal de afsluiter van een fantastische avond kickboksen worden, waarbij we verwachten dat het dak eraf gaat!

World title fight: Sarèl de Jong VS Samira Kovacevic

In deze titelstrijd is niemand minder dan de Duits/Bosnische Samira Kovacevic uit Bremen de tegenstandster van Sarèl. Samira is geen onbekende in het kickbokswereldje. Ze is de meest ervaren van de twee en bezit meerdere belts, is zowel Europees als ook Wereldkampioen. Sarèl zit duidelijk in de winning flow met het winnen van goud tijdens de World Games afgelopen jaar met daaropvolgend de gewonnen "Baltic Open" in Vilnius. Ze heeft sinds juni dit jaar de Enfusion kampioensbelt in de -64 klasse in haar bezit. Zal de Enfusionbelt -61 kg naar Duitsland verhuizen of blijft het in Groningen? Op 17 november hebben we antwoord!

Kijk voor alle partijen en meer informatie op de website van Glorious Heroes.


Datum en aanvang

Zaterdag 17 november 2018,
Zaal open 13:00 uur
Aanvang 14:00 uur

Entree

Voorverkoop € 30,20
Aan de deur € 35,00
Inclusief servicekosten


Om alvast in de stemming te komen