Evenement

Guilty Pleasure Indoor Groningen

Nostalgie in een schaamteloos panterjasje

Guilty Pleasure komt 1 april terug in MartiniPlaza.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
vrijdag 01-04-2022 20:00 uur bestel
bestel

Guilty Pleasure Indoor Groningen

Na het lange stil zitten gaat de editie van 2021 een grandioos feest worden. Maak je klaar voor een te gekke show vol verassingen en confettiwaanzin met nostalgische gezelligheid en oude bekenden. Guilty Pleasure heeft het beste uit de 90’s en 00’s en happy hardcore madness verpakt in een knotsgekke show.

Line- up

Mental Theo en Charly Lownoise blazen, ditmaal solo, het dak eraf. Daarnaast bevat de lin-up 2 Brothers on the 4th Floor, Alice Dj, Dj Jose vs. G-Spott, Darkraver, Bobby V en Guilty Pleasure Soundsystem.

Tickets

De ticketverkoop verloopt anders dan je misschien gewend bent. Op het ticket wordt een aanbetaling van €10 gevraagd. Mocht het evenement niet door kunnen gaan vanwege de coronamaatregelen, dan krijg je de ticketgelden (excl. €1 servicekosten) binnen 30 dagen terug. Mocht het feest gewoon doorgaan, dan ben je getuige van misschien wel hét feest van het jaar in MartiniPlaza.   

Voor meer informatie en tickets klik hier.

Let op! Coronatoegangsbewijs

Bij binnenkomst vragen we u om uw ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kunt u digitaal (via de Coronacheck-app op uw telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.