Hand Hobby Creadagen 2020

Creatieve liefhebbers kunnen hun hart weer ophalen voor de vijfde editie van de alom bekende Hand Hobby Creadagen in MartiniPlaza. Kom ook en laat je inspireren door de nieuwste DIY (do it yourself) trends. Bekijk de vele demonstraties of doe mee aan één van de workshops die de gehele dag door plaatsvinden!

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
vrijdag 27-11-2020 uur € 6,00 - € 8,00 bestel
bestel
zaterdag 28-11-2020 uur € 6,00 - € 8,00 bestel
bestel
zondag 29-11-2020 uur € 6,00 - € 8,00 bestel
bestel

Tickets zijn binnenkort beschikbaar

Het ticket voor de Hand Hobby Creadagen is ook geldig voor een bezoek aan de Winterfair Groningen, die tegelijkertijd plaatsvindt in MartiniPlaza.


Creatief met de nieuwste DIY Trends

Tijdens de wintereditie van de Hand Hobby Creadagen kun je meedoen aan allerlei workshops. Neem plaats en doe mee aan een workshop handlettering, tunisch haken, maak zelf je eigen bloemstuk, beschilder porselein, leer tangle tekenen of maak je eigen pockettags. Laat je inspireren en leer de nieuwste DIY technieken kennen en ga direct met een mooi werkstuk naar huis! Een aantal weken voor aanvang van de beurs is het workshopprogramma beschikbaar op de site.

Laat je inspireren

Er zijn ruim 100 stands aanwezig met de meest uiteenlopende creatieve en knutselmaterialen, gereedschappen, ideeën en technieken. De ideale gelegenheid om de voorraad knutselspullen weer aan te vullen, en… alvast in de stemming te komen voor de gezellige dagen rondom kerst!

Datum en aanvang

Vrijdag 27 november t/m zondag 29 november van 10.00 – 17.00 uur.

Entree

Entreeprijs: € 8,00 bij het bestellen van online tickets ontvang je € 2,00 korting!
Kinderen t/m 12 jaar gratis toegang.