Cabaret

Hans Teeuwen

Nou Lekker Dan

Nou lekker dan. Hans Teeuwen gaat weer de theaters in! Het is vier jaar geleden dat hij op de planken stond met de uitverkochte tour ‘Echte Rancune’.
Deze voorstelling stond aanvankelijk gepland op 7 en 8 oktober 2020, is vervolgens verplaatst naar 14 en 15 september 2021 en nu naar mei 2022.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
donderdag 19-05-2022 20:00 uur € 8,00 - € 38,00 bestel
bestel
vrijdag 20-05-2022 20:00 uur € 25,00 - € 38,00 bestel
bestel

Inclusief servicekosten

Nou Lekker Dan

De nieuwe show van Hans Teeuwen geeft een verontrustende blik in zijn geest. Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers. Het voelt allemaal niet goed maar is wel grappig en daar komen de mensen toch op af dus er is geen reden om te veranderen wat eigenlijk diep en diep triest is voor zijn directe omgeving maar de betalende toeschouwer is spekkoper. Nou lekker dan.

Hans Teeuwen

In 2011 stond Teeuwen op de planken met Spiksplinter. De 60.000 kaarten waren binnen een ochtend uitverkocht. Hij sloot de tour af met acht shows in AFAS Live. Ook uitverkocht. In september 2015 bracht Hans een Nederlandstalig pop-album ‘Popstukken’ uit, waarmee hij samen met zijn band The Painkillers langs de Nederlandse en Belgische clubs tourde. Hans’ laatste cabaretprogramma Echte Rancune, dat in mei 2016 in première ging, kon wederom rekenen op uitverkochte zalen. In de zomer van 2016 speelde hij Echte Rancune voor 20.000 toeschouwers op Lowlands, waarna Teeuwen met Real Rancour door Engeland trok. Eind 2017 opende hij de deuren naar zijn Hans Teeuwen World; een online platform waarop al zijn werk te zien is.

Let op! Coronatoegangsbewijs

Bij binnenkomst vragen we u om uw ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kunt u digitaal (via de Coronacheck-app op uw telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Een complete avond uit

Maak uw avond compleet met een van onderstaande opties. Vanaf 17.00 uur is ons restaurant Inspirations geopend. Bestellen en/of reserveren kan hieronder of tijdens het bestellen van uw kaarten.


Nagenieten arrangement (12,50)

Met een nagenieten arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar na de voorstelling.

Theater businessarrangement

Met een Theater businessarrangement trakteert u uw medewerkers, klanten of relaties met een compleet avondje uit!